PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 24 i 25 de FEBRER- Marxa l’ambient tòrrit i torna l’hivern!

Un dia més d’aquesta calor inusual i torna de cop l’hivern! Realment ara que estem avesats a conviure amb aquest temps de finals de primavera, notarem i força el canvi dels pròxims dies, i és que el fred típic per l’època i el retorn del temps remogut, amb situacions de neu a cotes baixes, serà un contrast amb el temps que hem estat visquem els darrers dies.
Anem
a veure l’avanç de previsió a continuació:

Dilluns 24 de febrer: Última jornada de temps primaveral. Domini del sol i ambient fresc o fred a les valls i fondalades a primera hora i calor de finals de primavera al migdia. Poc vent.

Dimarts 25 de febrer: Arriben els primers canvis! De moment poca cosa i ubicats al vessant nord especialment. Jornada amb molts més núvols en generals i a la tarda i vespre, ruixats al vessant nord del Pirineu i potser d’esporàdics, al Pirineu Oriental. Poca cosa de moment. La temperatura comença a caure, amb ella la cota de neu que anirà baixant dels 1900m al migdia als 800m a últimes hores de dimarts. El vent amb el pas de les hores, més fort del nord.

Pels que encara no l’heu vist, us deixem el vídeo de l’estat actual del Pirineu amb poca neu, abans de les noves nevades! 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres ens arriba una situació de nevada moderada al sector del Pirineu més necessitat, el seu vessant nord! Nevada que podrà acumular en aquest sector entre 10 i com a màxim 25cm i cotes de neu que acabarà baixant cap totes les cotes d’aquesta zona. A la resta del Pirineu, poca cosa. Una mica de treva, per rebre entre dissabte i dilluns una nova situació de nevades! Encara els mapes no acaben de veure clara aquesta situació, però podríem veure nevar a moltes zones, al vessant nord fins i tot amb ganes i les cotes de neu caurien fins al fons de les valls, és a dir, que passarem de l’ambient de plena primavera a l’hivern, en pocs dies. Setmana de nervis i de seguir les previsions!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »