PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 26 i 27 de FEBRER- Després de setmanes, torna la neu al Pirineu!

Vent,fred i neu! Tres elements que no hem vist durant tot el febrer al Pirineu, seran els protagonistes demà del Pirineu! Una mica de treva posterior, a l’espera d’una nevada possiblement més forta a l’acabar la setmana i inicis de la vinent!
Anem
a veure la previsió a continuació:

Dimecres 26 de febrer: Les nevades febles seran protagonistes tota la jornada al vessant nord del Pirineu, on es poden acumular màxims pròxims als 15cm. A la resta de l’Alt Pirineu molt més minses i no arribaran al sud i Prepirineu. Ambient d’hivern, tramuntana forta i torb! La cota de neu baixa fins als 800m. Fred.

Dijous 27 de febrer: La nevada del vessant nord anirà aturant, amb obertura de clarianes, però no farà net del tot, els ruixats de neu es poden presentar al llarg de la jornada, més probables en fer-se fosc. A la resta del Pirineu, domini més ampli del sol. Fred. Ventades encara fortes.

Tendència pels pròxims dies: Divendres molts núvols i nevades al vessant nord fins al matí, pujant la temperatura i la cota de neu fins als 1800m. Dissabte nous ruixats de neu, especialment al vessant nord novament i esperant un front molt més actiu que ens afectaria entre diumenge i dimarts! Per fi s’anima la troca!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!

.

Descobreix els Pirineus!

.

Activitats amb MeteoPirineus!

Tradueix »