PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 22, 23 i 24 de MAIG – Tarda de trons!

La inestabilitat va a més, divendres alguns ruixats de tarda puntuals, dissabte al tard tempestes més generals que es mantindran al llarg de la nit de dissabte a diumenge, i diumenge matí núvol i tarda amb més tempestes! Així que el temps es vol tornar més primaveral, després del tastet d’estiu que hem tingut. No parlem de temps per no sortir de casa, gran part del cap de setmana serà molt aprofitable, però quan tinguem tempestes, podran ser fortes. Precaució!

Comentem la previ a continuació:

Divendres 22 de maigDia encara amb força estabilitat, matí amb domini del sol i ambient preestiuenc i nuvolades de tarda que ja donaran més ruixats que no pas dijous, tot i que encara ni seran generals ni abundants, sinó que arribaran a qualsevol indret, de forma aïllada. Calor. Vent poc destacable.

Dissabte 23 de maig: Començarem el dia amb alguns núvols, però encara el matí serà aprofitable per gaudir de les activitats a l’aire lliure. A la tarda les nuvolades seran molt més potents que dies enrere, i les tempestes, algunes fortes, podran afectar moltes zones del Pirineu i Prepirineu. Podran anar acompanyades de ventades i calamarsades. 

Diumenge 24 de maig: Durant la matinada es podran mantenir els ruixats i tronades en algunes zones del Pirineu, especialment de l’Occidental (Pallars i Ribagorça). Treva durant el matí de diumenge de les precipitacions, tot i que els núvols ja seran abundants (boires a muntanya), i a partir del migdia, tornen els ruixats i les tronades, que es generalitzaran durant la tarda, quan seran forts i freqüents. 

Tendència pels pròxims dies: Pinta que la setmana vinent el temps serà inestable, amb matins de solet i tarda amb ruixats i tronades, amb una tendència a què les temperatures vagin a poc a poc a la baixa, deixant enrere els valors més estiuencs que estem vivint aquests dies.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram!

IMPORTANT: Des de MeteoPirineus us continuem oferint tots els nostres serveis per ajudar a fer més distret el confinament a les nostres cases. A través de les nostres previsions compartim la passió per la méteo, amb els reportatges una estoneta de divulgació d’elements pirinencs i amb les nostres propostes de visita i rutes una oportunitat per anar planificant futures propostes de descoberta del Pirineu. En cap cas incentivem saltar-se el confinament a casa, ja s’ha dit moltes vegades, les àrees del Pirineu són zones amb població envellida i pocs recursos mèdics, el Covid-19 podria ser nefast als nostres habitants, és per això que aquests dies no es pot voltar pel Pirineu.

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »