PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13 i 14 de JULIOL – Inestabilitat i força més fresca

Després de les abundants tempestes de diumenge, dilluns quedarà molt inestable i amb un ambient més propi de final d’estiu, amb una temperatura més aviat frescota per l’època de l’any! Així continuarà la primera meitat de la setmana, poc càlida i inestable!

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 13 de juliolDurant la matinada continuaran els ruixats i les tronades a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, sent algunes d’elles intenses. Al matí tindrem núvols, algunes boires, clarianes i alguns ruixats dispersos, i a la tarda novament, nova ració de ruixats i tempestes que viatjaran des del Pirineu axial cap al Prepirineu i marxaran a la Catalunya central. Temperatura fresca per estar en ple juliol. Tramuntana moderada.

Dimarts 12 de juliol: Matí força estable, amb domini de les grans clarianes i amb poc risc de precipitacions. A la tarda tindrem noves tempestes que afectaran especialment sectors del Prepirineu i que arribaran de forma més puntual a altres racons del Pirineu. L’ambient continuarà fresc. Continua bufant la tramuntana. 

Tendència pels pròxims diesDimecres dia més fresc de la setmana i encara amb inestabilitat. A partir de llavors l’estabilitat anirà a més i la temperatura, amunt.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »