PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29 i 30 de JULIOL – Continua la calor canicular!

Tot i que la calor probablement no arribarà als valors de dilluns, tenim pel davant unes quantes jornades tòrrides, amb calor de ple estiu. Alguns ruixats dimecres i nova punta de calor divendres, per anar baixant la calor d’intensitat a partir de llavors.

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 29 de juliolLa calor continuarà com a protagonista, no pas per registres exagerats, però si per la seva contundència. Domini del sol gran part de la jornada, però les nuvolades a la tarda podran arribar des de l’Aragó i descarregar tronades al Pirineu occidental. Durant la nit i matinada, podran arribar a altres indrets del Pirineu i Prepirineu, així que si teniu intenció de fer nit a l’aire lliure, precaució! El vent serà intens del sud, especialment a zones altes. Calitja.

Dijous 30 de juliolDesprés dels ruixats i tronades de la matinada, la majoria dels mapes ens donen un matí de sol i tarda que podríem tenir alguna tronada fruit de la mateixa calor (no tots els mapes ho indiquen!). Calor, vent fort del sud i calitja.

Tendència pels pròxims diesDivendres tòrrid, amb molta calor i el cap de setmana la temperatura anirà a la baixa i segurament tindrem tronades de tarda. Ho anirem seguint, probablement l’inici de la setmana vinent serà força més fresc!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »