PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 31 de JULIOL i 1 i 2 AGOST – Agosts ens porta una refrescada i tronades

Juliol acabarà amb un nou pic de calor, amb temperatures de plena canícula estival.. Paciència! Agosts ens portarà un respir amb una baixada de temperatura entre diumenge i dilluns que es notarà força i amb arribada de tronades a partir de la tarda de dissabte. En general però, un cap de setmana força tranquil i càlid!

Comentem la previ a continuació:

Divendres 31 de juliolLa calor continuarà com a protagonista, amb màximes que tornaran a ser molt altes a tot el Pirineu. Novament no descartem alguns ruixats o tronades a la matinada, sol la resta de la jornada i al vespre, tronades que afectaran l’extrem més nord del Pirineu, gairebé afectaran la frontera amb França en amunt. Un dia més, vent del sud fort a cotes altes. 

Dissabte 1 d’agostDesprés d’una de les nits més càlides d’aquest estiu, el dia tornarà a començar amb domini del sol. Jornada càlida i amb sensació de xafogor. Els núvols a partir del migdia anirà a més i a la tarda, vespre i nit seran més extenses que dies enrere, afectant especialment al Pirineu Axial i vessant nord de la serralada, i amb menys probabilitat arribarien al Prepirineu. S’iniciarà un descens de la temperatura. 

Diumenge 2 d’agostLes tronades podran continuar durant la matinada. Al matí serà estable, amb domini del sol al vessant sud del Pirineu i cel gris al vessant nord, especialment Val d’Aran. A la tarda noves nuvolades que podran tornar a descarregar ruixats, tot i que pinta ben poca cosa. 

Tendència pels pròxims diesProbablement els ruixats i tronades afectaran més zones dilluns, amb un ambient força més fresc. La calor però, tornarà dies posteriors.. Estem a la canícula, és el que toca, suar! 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »