PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3 i 4 AGOST – Bona refrescada per demà!

Després d’una setmana tòrrida, arriba un dilluns i dimarts amb unes temperatures molt més fresques i amb algunes tronades que afectaran especialment al Pirineu oriental. De dimecres i fins divendres més calor i a partir de llavors pinta que les tempestes es faran les protagonistes. 

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 3 d’agostEls núvols continuaran abundants i espessos tota la jornada a la Val d’Aran i vessant nord del Pirineu, i a la resta tindrem clarianes al matí (potser algunes tronades de matinada) i nuvolades de tarda, que donaran tronades aproximadament des del Segre cap a llevant, sent més destacables al Berguedà, Ripollès i Garrotxa. La temperatura serà sensiblement més baixa i bufarà el mestral moderat.

Dimarts 4 d’agost: Fins al migdia els núvols baixos encara seran protagonistes a la Val d’Aran i vessant nord del Pirineu, però a la tarda ja s’imposarà el cel clar. A la resta del Pirineu, dia de sol i algunes nuvolades de tarda, difícilment amb precipitacions. Puja una mica la temperatura i el vent de mestral va perdent força.

Tendència pels pròxims diesDimecres i dijous de sol i calor normal per l’època. A partir de divendres continuarà l’ambient càlid, tot i que les tronades de tarda prendran protagonisme. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »