PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 5 i 6 AGOST – Més calor, però amb tendència tempestuosa a partir de divendres.

Dimecres i dijous de sol i amb temperatura que tornarà a ser de ple estiu (sense arribar a valors extrems), tot esperant a partir de divendres de tronades que sembla que tornaran a visitar moltes zones que ja comencen a estar ben rostides! Així doncs, tot i que continuarà la calor, les clàssiques tempestes de tarda del mes d’agost, començaran a ser protagonistes (iniciarem la fàbrica de bolets de tardor!)

Comentem la previ a continuació:

Dimecres 5 d’agostPoques complicacions! El domini del sol s’imposarà a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb núvols decoratius que no donaran cap precipitació. La calor tornarà a collar de valent. Vent ja gairebé encalmat.

Dijous 6 d’agostEl sol lluirà a tota la serralada, en una jornada càlida de ple estiu. 

Tendència pels pròxims diesA partir de divendres a la tarda, tempestes, que podran afectar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu i atenció, podran ser localment fortes. Aquesta sembla que serà la tendència uns quants dies, matins de sol i tardes amb tempestes abundants i fins i tot, fortes, així que element a tenir present per les sortides i activitats a l’aire lliure, a poder ser després del migdia, estar en un lloc ja segur.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »