PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 7, 8 i 9 AGOST – Tornen les tempestes!

El mes d’agost és un dels mes plujosos al Pirineu català, i sembla que aquesta serà la inèrcia a partir de demà la tarda. Les tempestes seran les protagonistes a partir d’ara, on durant les pròximes tardes s’alternaran amb una calor de ple estiu. 

Comentem la previ a continuació:

Divendres 7 d’agostEl dia començarà amb sol, però les nuvolades apareixeran mica en mica a partir del migdia amb les primeres tronades de tarda essent molt puntuals. La temperatura tocarà sostre, amb valors de ple estiu. Tot i això, a la nit encara serà una mica fresca. 

Dissabte 8 d’agostDia força variable, durant el matí no tindrem precipitacions però si que hi haurà tronades cap a la tarda. Ruixats i tempestes més extenses a partir del migdia, essent aïllades i fortes en punts concrets. Precaució! La temperatura baixarà notablement, sobretot la màxima. 

Diumenge 9 d’agostEs repeteix la dinàmica de dissabte, amb un matí força estable amb domini de les grans clarianes. La tarda arriben les ruixats, tronades i tempestes que arribaran a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, essent localment fortes. La temperatura serà més suau. 

Tendència pels pròxims diesSembla que la setmana vinent continuarem amb els matins de sol i les tardes de tempesta. La calor però, no serà tan forta.

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »