PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 12 i 13 AGOST – Continua el temps inestable!

Demà dimecres ens creua una altre línia de tempestes que podrà escombrar ruixats forts per tot el Pirineu. A partir de demà, la temperatura serà molt més fresca i la calor intensa semblarà que s’acaba! Comentem la previ a continuació:

Dimecres 12 d’agostEl dia començarà com aquests dies anteriors, el cel ennuvolat, calitja i com a molt algun ruixat. Cap a la tarda i sobretot vespre serà quan entraran tempestes més actives des de l’Aragó, que escombraran el Pirineu més occidental (Pallars, Ribagorça i Val d’Aran). La temperatura tindrà un fort descens després de ploure.  

Dijous 13 d’agostEl temps es mantindrà força inestable, al matí amb algunes restes de ruixats, amb sol i clarianes. Per la tarda, s’esperen creixement de nuvolades i precipitacions a l’Alt Pirineu i el Pirineu més oriental, i no tan al S i l’Oriental. Temperatura quedarà força més baixa. 

Tendència pels pròxims diesSembla ser que finalment el cap de setmana serà més estable que l’anterior previsió. Tot i així tindrem alguns ruixats de tarda i la temperatura de dissabte que pujarà lleugerament per tornar a descendir diumenge. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »