PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14, 15 i 16 AGOST – Acaba la canícula 2020 amb calor moderada i tronades

Ja acaba la canícula, l’època de l’any habitualment més càlida que va del 15 de juliol al 15 d’agost, i ho farà amb temperatura més fresca de l’habitual i amb aquesta inèrcia inestable, que ens durà matins de sol però ruixats i tronades durant les pròximes tardes. 

Comentem la previ a continuació:

Divendres 14 d’agostEl dia començarà amb domini del sol, alguns núvols decoratius i potser algunes boires als indrets on va ploure la tarda de dijous. A mesura que avanci la jornada, els núvols aniran a més i a la tarda tindrem ruixats i tronades, localment fortes i amb calamarsa, tot i que no arribaran a tot el Pirineu i Prepirineu. Calor “suau”.

Dissabte 15 d’agostEl temps serà similar al divendres, amb creixement de nuvolades que donaran ruixats i tronades a la tarda, especialment al Pirineu occidental i menys probables a l’oriental. La temperatura es mantindrà amb calor moderada, poca per l’època de l’any. Atenció a zones d’alta muntanya, el vent bufarà amb ganes del sud.

Diumenge 16 d’agost: Una altra jornada similar a les anteriors, amb matí de sol i tarda amb nuvolades que en aquest cas, donaria més probabilitat de ruixats i tempestes al Pirineu oriental. Vent moderat del SW. Baixa un o dos graus la temperatura respecte dissabte. 

Tendència pels pròxims diesLa setmana vinent continuarem amb una mica de tot, més calor i també alguns ruixats i tronades de tarda. 

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »