PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 30 SETEMBRE i 1 D’OCTUBRE- De l’estiuet de Sant Miquel a una nova nevada!

Com és popularment habitual, avui dia de Sant Miquel, tenim un repunt de la temperatura en l’anomenat estiuet de Sant Miquel.. Però tot sembla indicar que novament ens arriba un canvi de temps dels potents i el més espectacular, una nova nevada abundant i a cotes de neu molt baixes, fins als 1.200m dissabte, aquesta vegada afectant més al vessant sud del Pirineu.. Quina ratxa!! 

No et perdis tots detalls de la previsió a continuació:

 

Dimecres 30 de setembre: Continua l’estiu de Sant Miquel, amb una jornada de sol radiant, fresca matinal i temperatura molt agradable al migdia. Aprofitem abans que torni el fred!

Dijous 1 d’octubre: Arriben els primers canvis! Molt ràpidament la nuvolositat anirà a més al llarg del dia, i abans del migdia tindrem plugims al vessant nord del Pirineu! La tarda quedarà insegura, amb cel força cobert i ruixats intermitents que podran afectar en qualsevol lloc del Pirineu i Prepirineu i moment del dia. En tot cas, no s’esperen precipitacions abundants, tret de la Garrotxa, Salines i Vall de Camprodon on la tempesta de la tarda podrà ser forta. Temperatura màxima més baixa.

Tendència pels pròxims dies: Divendres passat per aigua, un front actiu escombrarà el Pirineu deixant precipitacions moderades i nevada maca, amb cota de neu que anirà baixant des dels 2.300 m al matí als 1.400 m a darreres hores. La temperatura caurà més de 10 °C respecte dimecres i l’ambient tornarà a ser d’hivern! Dissabte tindrem una borrasca moooolt profunda al sud de França, pel que tindrem inestabilitat acusada, amb nevada probablement moderada al Pirineu Occidental (Ribagorça, Pallars, Aran i Andorra) i més intermitent a la resta del Pirineu, amb cota de neu que se situarà entre els 1.200 m al matí i els 1.600 m a la tarda. Gran part de diumenge tindríem treva de precipitacions tot i que retornen a la tarda algunes precipitacions i l’ambient serà força fred. Falten dies, dijous previsió especial del nou canvi!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »