PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19 i 20 D’OCTUBRE – Arriba el torn d’un temporal de sud!

Després de les sitaucions de N dels darrers dies que ha portat neu al Pirineu, ara arriba una situació totalment oposada. Una situació de S que portarà un important temporal de vent i algunes precipitacions, que semblen que seràn més importants al Pirineu occidental. Més endavant, potser arriba una altre situació de nevades.  

No et perdis tots detalls de la previsió a continuació:

 

Dilluns 19 d’octubre: Tot continua com els darrers dies, amb domini del sol, absència de precipitacions, alguns núvols prims per decorar el cel i poques complicacions. Algunes gelades matianls als fons de les valls, però la temperatura tocarà sostre amb ambient al migdia bastant agradable. Vent força tranquil. 

Dimarts 20 d’octubre: Ja tindrem un cel una mica més tapat però sense precipitacions. Començarem a notar un increment de la força del vent, sobretot a cotes altes i de component S, anirà augmentant on a partir del migdia i tarda amb ratxes ja fortes. La temperatura quedarà un pèl més curta que dilluns. 

Tendència pels pròxims diesDimecres el gran protagonista serà les ventades de S, sobretot en cotes altes i més obertes. Tindrem algunes pluges de general en caràcter feble, que afectaran el Pirineu occidental. Serà el dijous quan sembla que tindrem el gruix de preciptiacions, amb quantitats no gaire importants. Divendres i dissabte podriem tenir una disminuació dels vents i obertura de clarianes. Potser arribarà un nou front a partir de finals del cap de setmana, amb precipitacions i reaparició de les nevades. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »