PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 21 i 22 D’OCTUBRE – Temporal de vent i arriben algunes pluges!

Ja tenim a les portes el canvi de temps, que portarà ventades molt fortes entre dimarts i dimecres amb vents que podran ser molt rellevants a alta muntanya. Les pluges entre febles i moderades, al Pirineu més occidental.

No et perdis tots detalls de la previsió a continuació:

 

Dimecres 21 d’octubre: El dia començarà amb precipitacions al Pirineu occidental, especialment a l’Alta Ribagorça, Pallars i Val d’Aran, però a la resta tindrem alguns ruixats i més dispersos. A la tarda les precipitacions seràn més intermitents i s’obriràn grans clarianes en alguns punts del Pirineu més oriental. La temperatura es mantidrà estable, amb menys fred durant la nit i més fresca durant el dia. Atenció el vent, que bufarà fort o molt fort del S, amb ratxes que poden superar els 150 km/h a les cotes més altes del Pirineu. Per tant, dia desaconsellable per fer activitats d’alta muntanya!

Dijous 22 d’octubre: Sembla que el dia serà molt inestable, amb possibilitats de ruixats a qualsevol moment del dia i a qualsevol indret -tot i que seràn més probables al Pirineu occidental novament-. La temperatura serà una mica més baixa, i la cota de neu es mantindrà al voltant dels 2.600 m. El vent continuarà sent molt fort, però amb menys intensitat que dimecres. 

Tendència pels pròxims diesDivendres encara tindrem pluges, sobretot durant la tarda arribant a qualsevol indret i possiblement en forma de tempesta. El cap de setmana, segurament serà estable, amb domini del sol i temperatura agradable. 

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »