PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23 i 24 DE NOVEMBRE – Neu a la vista!

Per fi canvi de dinàmica! Els mapes donen a partir de dimecres, una inestabilització provinent de llevant, i tot i que de moment aquesta setmana tampoc parlarem de cap gran temporal de neu, si tindrem nevades al Pirineu i Prepirineu més oriental i el més important, pinta que tindrem a mitjà termini un anticicló escandinau que sol traduir-se amb temps mogut a casa nostra! Que comenci el seguiment!

Tots detalls de la previsió a continuació:

 

Dilluns 23 de novembre: Darrer dia de cel completament net de núvols. Vent encalmat i inversió tèrmica molt marcada. Glaçades fortes a les valls i en canvi, temperatura sobre dels 0ºC a mitja i alta muntanya, fora de zones enclotades.

Dimarts 24 de novembre: Jornada encara molt estable, amb domini del sol tot i que a darreres hores, s’anirà cobrint.. No s’esperen precipitacions. Encara inversió tèrmica, matinada molt freda a les valls i migdia molt agradable arreu.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arriben els primers canvis! Núvols que aniran de llevant a ponent, deixant el cel més tapat i boires a muntanya, al Prepirineu i Pirineu oriental i més clarianes al Pirineu occidental i val d’Aran. No s’esperen precipitacions o en tot cas, alguns ruixats puntuals. Dijous precipitacions al Pirineu i Prepirineu oriental, alguns ruixats al Pirineu català central i Andorra i no arribaran a la Val d’Aran i zones properes, cota de neu, entorn dels 2.000m. Divendres tarda i dissabte més dubtes, però podria tornar el llevant i tornarien les precipitacions a les mateixes zones, tot i que amb més fred i cotes de neu inferiors.
El més important a banda d’aquesta primera tongadeta és el canvi de patró, que sembla que tendeix a la presència d’un potentíssim anticicló al NE d’Europa, que faria de bloqueig a les borrasques i les faria arribar a casa nostra.. La tendència és bona, ara caldrà seguir-la per veure quines sorpreses ens depararà!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »