PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10 i 11 AGOST – Setmana tempestuosa!

Molta precaució aquesta setmana amb les activitats a l’aire lliure, especialment a les tardes i nits, com llargues travesses, acampades, etc, ja que les tronades alguns dies d’aquesta setmana podran ser fortes o molt fortes!

En general, dilluns i dimarts encara càlids al migdia, però poc a poc la temperatura anirà a la baixa (Adéu calorades!) i tindrem bones refrescades després de les pluges. També cal destacar com és habitual en aquestes situacions, que tindrem moltes hores per gaudir de la muntanya, especialment durant els matins. Així doncs, com diu el refrany “el rovelló és fill de l’agost”; comença la fàbrica de bolets..

Comentem la previ a continuació:

Dilluns 10 d’agostEl dia començarà amb sol i algunes restes de núvols baixos en zones on les tempestes han afectat durant la tarda i vespre de diumenge. Tindrem creixement de nuvolades, especialment a partir del migdia i a la tarda tindrem algunes tronades puntuals. Atenció, creiem que cap a les 20.00h una potent franja de tempestes, podria escombrar bona part del Pirineu occidental; Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Sobirà, Noguera, Val d’Aran i Alt Urgell, podrien rebre tempestes molt fortes entre les 19.00h i fins a la nit. La temperatura fresca a primera hora, calor moderada al migdia i nova refrescada després de les pluges. 

Dimarts 11 d’agostDia força variable, durant el matí no tindrem precipitacions però la majoria de mapes donen que la tarda podrà tornar a ser moguda. Possiblement aquesta jornada no tindrem tempestes generalitzades ni tan fortes, però allà on descarregui, podran ser fortes. Continua l’ambient càlid al migdia, tot i res a veure amb la calor forta d’estiu dels últims dies. 

Tendència pels pròxims diesDimecres creua una bossa freda que farà reactivar encara més les tempestes.. Després d’un matí variable, les tempestes entre la tarda, nit i matinada de dijous, podran ser novament fortes i generalitzades. Dijous tempestes fortes de tarda, divendres i matí de dissabte mig mig, esperant una nova tongada de tempestes fortes entre dissabte tarda i diumenge.. La calor dia a dia, menys intensa, amb ambient ja més propi de final d’estiu! Adéu calorades!

No deixeu de participar en el TRIVIAL METEOPIRINEUS, el trobareu al nostre Instagram cada dimecres!

Si voleu, podeu rebre informació a través de whatsapp, envia’ns un missatge al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució!

Si no us voleu perdre cap informació i programa d’activitats de MeteoPirineus, us animem que us inscriviu a la nostra newsletter. 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!