ACTIVITATS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Propera Activitat

PROPERA ACTIVITAT

Caçant la nevada

Descobreix el món de la neu, en una jornada divertida i on aprendrem un munt de coses!

Propers Esdeveniments

Caçant la nevada – Port Ainé

Anirem a Port Ainé per parlar sobre la neu i descobrir ! Com es forma la neu, quines situacions aporten més nevades en aquesta zona del Pallars... Farem una xerrada i a continuació pujarem en telecabina fins al Pic de l'Orri per gaudir de la neu i depenent del temps, de grans vistes o una […]

Per saber-ne més »

Caçant la nevada – Vall de Núria

Anirem a la Vall de Núria per parlar sobre la neu! Com es forma la neu, quines situacions aporten més nevades en aquesta zona del Ripollès. Farem una xerrada i a continuació pujarem en telecabina fins al Niu de l'Àliga per gaudir de la neu i depenent del temps, de grans vistes o una bona […]

Per saber-ne més »
Tradueix »