ACTIVITATS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Propera Activitat

PROPERA ACTIVITAT

Travessa Aransa i Estamariu!

Descobreix una preciosa ruta amb una espectacular vista panoràmica!

Presentació exposició Clima del PN del Cadí-Moixeró (+Instagram LIVE)

Per fi uns podem presentar un dels projectes en el que hem estat treballant aquests últims mesos! A partir del 2 d'Octubre a l'Espai Ermengol de la Seu d'Urgell, podreu visitar una exposició dedicada al clima i els fenomens meteorològics més habituals del Parc Natural del Cadí-Moixeró. A través d'unes excepcionals imatges alternades amb videos […]

Per saber-ne més »
Gratuït
Alt urgell,

Prat de Cadí – El clima del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Parlarem sobre els elements descrits a la exposició del clima del Parc Natural del Cadí - Moixeró, en un entorn natural únic a tocar de la Seu d'Urgell! Cal portar beguda, sopar, frontal, calçat de muntanya i roba adient a les condicions del temps. Hora de sortida: 9.30h entrada d'Estana Ruta: D'estana al Prat del Cadí. […]

Per saber-ne més »
Gratuït
Cerdanya,
Tradueix »