ACTIVITATS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Propera Activitat

PROPERA ACTIVITAT

Caçant la nevada

Descobreix el món de la neu, en una jornada divertida i on aprendrem un munt de coses!

Caçant la nevada – Port Ainé

Anirem a Port Ainé per parlar sobre la neu i descobrir com es forma la neu, quines situacions aporten més nevades en aquesta zona del Pallars i saber moltes curiositats del món de la neu al Pirineu! Destinat a un públic poc especialitzat en la meteorologia, descobrirem el clima d’aquest indret d’alta muntanya i ens […]

Per saber-ne més »

Caçant la nevada – Vall de Núria

Anirem a la Vall de Núria per parlar com es forma la neu i quines situacions aporten més nevades en aquesta zona del Ripollès. Destinat a un públic poc especialitzat en la meteorologia, descobrirem el clima d’aquest indret d’alta muntanya i ens centrarem a la formació de la neu, el mantell nival, quines situacions fan […]

Per saber-ne més »
Tradueix »