ACTIVITATS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Propera Activitat

PROPERA ACTIVITAT

Sortida amb raquetes a la Tosa d'Alp!

Descobreix una preciosa ruta per practicar raquetes!

Sortida amb raquetes de neu al Moixeró!

Sortida interpretativa per descobrir el clima de la zona, les característiques de la neu i el comportament del mantell nival i formació d'allaus. A càrrec de Albert de Gràcia Lago de Meteo Pirineus Catalans. Inscripcions i més informació a info@meteopirineuscatalans.com

Per saber-ne més »
6euros

Sortida amb raquetes de neu a Espot Esquí!

Sortida interpretativa per descobrir el clima de la zona, les característiques de la neu i el comportament del mantell nival i formació d'allaus. Durant la tarda, pujarem amb el telecadira, després farem un sortida de raquetes fins a un gran mirador al capdamunt de l'estació d'Espot Esquí, per tal de gaudir de les vistes espectaculars […]

Per saber-ne més »
32euros

Sortida amb raquetes de neu a la Vall de Bonabé!

Sortida interpretativa per descobrir el clima de la zona, les característiques de la neu i el comportament del mantell nival i formació d'allaus. Durant el matí, gaudirem dels impressionants paisatges de la Vall de Bonabé, caminant per un terreny senzill i salvatge, dins del territori del Parc Natural de l'Alt Pirineu. A càrrec de Albert […]

Per saber-ne més »
12euros

Sortida amb raquetes de neu als Estanys del Carlit!

Sortida interpretativa per descobrir el clima de la zona, les característiques de la neu i el comportament del mantell nival i formació d'allaus. A càrrec de Albert de Gràcia Lago de Meteo Pirineus Catalans. Inscripcions i més informació a info@meteopirineuscatalans.com

Per saber-ne més »
12euros
Tradueix »