ACTIVITATS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Propera Activitat

PROPERA ACTIVITAT

Travessa Aransa i Estamariu!

Descobreix una preciosa ruta amb una espectacular vista panoràmica!

INSOMNI: Descobrim les Encantades!

Sortida per parlar sobre la geologia de la zona de la Seu d'Urgell. Visitarem les Encantades de Cal Camisó, unes formacions de roca molt curioses i que tenen molt a veure amb el clima d'aquesta zona propera al Parc Natural del Cadí Moixeró. Tornarem amb la fresa de la nit! Ruta guiada a càrrec de […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Sortida naturalista – Descobrim la meteorologia de la Vall de la Vansa!

Ruta des de Tuixent a Ossera, amb vehicles i dues rutes a peu, on anirem descobrint en diverses parades el clima de la zona de la Vall de la Vansa. Visitarem els artesans d’Ossera. Inscripcions a la web del Parc Natural del Cadí Moixeró. Preu 6€. A càrrec de Albert de Gràcia Lago, de MeteoPirineus Catalans […]

Per saber-ne més »
15euros
Vall de la Vansa,

Sortida per veure la lluna plena a la Serra del Cadí!

La sortida més emblemàtica de l'estiu! Pujada al Cadí amb lluna plena! Pujada durant la tarda fins al Cap de la Fesa (Cadí), per gaudir d'una de les postes de sol més espectaculars del Pirineu. A continuació, gaudir d'un sopar (INCLÒS en el preu) i baixada per pista forestal fins al punt de d'inici. En […]

Per saber-ne més »
25euros
Alt urgell,

INSOMNI: Sota la llum de la lluna plena

Sortida per parlar sobre la meteorologia de la Seu d'Urgell, a través d'una sortida nocturna fascinant on podrem gaudir de la sortida de la lluna plena per sobre de la serra del Cadí! Tot caminant pels fantàstics paisatges de Benabarre, seurem per escoltar explicacions, soparem menjar portat de casa a la fresca, mentre gaudim d'un […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Sortida per veure la pluja d’estels al Turó Galliner!

Pujada al Turó Galliner a gaudir de la pluja d'estels! Pujada durant la tarda fins al Turó Galliner, per gaudir d'una de les postes de sol més espectaculars del Pirineu. A continuació, sopar (portar de casa). En fer-se fosc, gaudirem de la pluja d'estels! Una experiència única!! A càrrec de Albert de Gràcia Lago de […]

Per saber-ne més »
15euros
Alt urgell,

INSOMNI: Cacem estels fugaços

Pels volts de Sant Llorenç, els cels de les nits d'agost estan protagonitzada per la pluja d'estels, un esdeveniment impressionant que val la pena de contemplar i més, si ho fem enmig de la natura. Sortirem de la Seu d'Urgell, anirem pel barri de Poble Sec per fer una excursió pels corriols de Calvinyà i […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Travessa d’Aransa – Estamariu!

Preciosa sortida interpretativa per tal d'observar el paisatge i els valors naturals d'aquesta zona. Es deixaran els cotxes aparcats al poble d'Estamariu i sortirem amb autocar (INCLÒS en el preu) fins Aransa, on començarem a caminar. A càrrec de Albert de Gràcia Lago de Meteo Pirineus Catalans. Inscripcions i més informació a info@meteopirineuscatalans.com

Per saber-ne més »
18euros
Alt urgell,

Travessa pel Cadí desconegut!

Un itinerari únic, per descobrir a peu el ponent de la serra del Cadí. Sortint de Cornellana, pujarem fins al Bacanella, baixarem per dins del pinedes, fins arribar a la Seu d'Urgell. Inclou autocar! A càrrec de Albert de Gràcia Lago de Meteo Pirineus Catalans. Inscripcions i més informació a info@meteopirineuscatalans.com

Per saber-ne més »
18euros
Alt urgell,
Tradueix »