SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

Guanya un patinet elèctric patrocinat per PEUSA!

Gaudeix de la mobilitat elèctrica amb aquest patinet INFINITON!!

Sorteig de dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de Taurus!

Vols aconseguir dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de la marca Taurus? Sofà, peli i manta no és el mateix que sofà, peli i manta elèctrica. La cosa canvia, oi? Gaudeix d'una manta agradable i calentita aquests dies de fred i descobreix uns dels veritables plaers de la vida. Veuràs que estirar-se al llit o al […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de 2 guies i 2 mapes del Pirineu per l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu durant tot l'hivern!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís […]

Per saber-ne més »

Sorteig de dos radiadors PR2 de Taurus!

Vols aconseguir dos radiadors PR2 de la marca Taurus? Amb el radiador de quars PR2 escalfa petites estades fàcilment. Disposa de dues intensitats de calor, 600W a encendre un dels tubs, i 1200W en encendre els dos, perquè puguis regular la intensitat a les teves necessitats. Què cal fer? - Seguir-nos a @meteopirineus - Etiquetar la persona […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic a l’estació d’Aransa per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'estació d'Aransa? Aransa és una estació d'esquí nòrdic situada al poble d'Arànser, al municipi de Lles de Cerdanya, envoltada per les muntanyes de la Tossa Plana de Lles i el Pic de Sirvent, on […]

Per saber-ne més »
Cerdanya,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic a l’estació de Sant Joan de l’Erm per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'estació Sant Joan de l'Erm? Sant Joan de l'Erm, una estació d'esquí de fons amb una preciosa ermita, situada més amunt de la vall de Castellbò, al municipi de Montferrer i Castellbò. L'estació va obrir […]

Per saber-ne més »
Alt urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,
Tradueix »