SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

CONCURS! Guanya una nit per a 2 persones a la Masia Rovira!

Gaudeix d’una excepcional estada de turisme rural al Solsonès!

Sorteig per d’una nit per a 2 persones a la Masia Rovira al Solsonès!

Vols aconseguir una nit per a dos persones amb esmorzar a una de les suites de la Masia Rovira al Solsonès? Localitzada al Pinell de Solsonès, des de principis dels anys noranta, es dediquen al Turisme Rural, essent els pioners en aquesta comarca respecte aquesta tipologia de turisme amb el Paller de Can Viladomat. Amb […]

Per saber-ne més »
Solsonès,

Sorteig de mapes i guies de l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu a finals d'estiu! Molt senzill!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels […]

Per saber-ne més »

Sorteig per una visita guiada per a 2 persones a les Mines de Cercs al Berguedà!

Vols aconseguir entrades per una visita guiada per a 2 persones a les Mines de Cercs al Berguedà? El Museu de les Mines de Cercs, dedicat monogràficament al carbó, és un museu de tècnica i d'història i, al mateix temps, vol ser un centre d'interpretació per explicar i donar a conèixer les múltiples i estretes […]

Per saber-ne més »
Berguedà,

CONCURS! Guanya un cap de setmana cap de setmana per a 2 persones a l’Hotel Mas d’en Roqueta AD i visita degustació a la Formatgeria l’Abadessa!

Vols aconseguir un cap de setmana per a 2 persones a l'Hotel Mas d'en Roqueta AD i una visita degustació a la Formatgeria l'Abadessa? Mas d’en Roqueta està situat a la comarca de l’Alt Urgell, dins el municipi de Montferrer – Castellbò (el bressol dels Càtars), a 730 metres d’altitud. Un dels establiments rurals amb […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »