SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

Descobreix la vall de Boí!

Dorm, menja i descobreix la vall de Boí amb la persona que tu vulguis!

Sorteig d’una nit d’allotjament AD i visita guiada al romànic de Boí per a 2 persones!

Vols aconseguir una nit d’allotjament en AD + entrades al conjunt romànic Patrimoni Mundial per 2 persones a la Vall de Boí?Passa una nit en una de les valls més emblemàtiques del Pirineu, on aprofitarem per gaudir del romànic de la Vall de Boí, únic per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan […]

Per saber-ne més »
Vall de Boí,

Sorteig de merchandising de Visit Pirineus!

Vols aconseguir una merchandising de Visit Pirineus?Visit Pirineus ens facilita la coneixença i moltes possibilitats turístiques del nostre estimat Pirineu. Ells el defineixen com "Un lloc on el camí compta tant com el destí, una terra marcada per les altes muntanyes, un patrimoni cultural ric i una gastronomia excepcional. Naturalesa en estat pur, un paradís […]

Per saber-ne més »
Pirineus,

Sorteig de dos Calefactors Termoventiladors Atacama P de Taurus!

Vols aconseguir dos calefactors termoventiladors Atacama P de la marca Taurus? Atacama és el calefactor termo-ventilador que convertirà la teva casa a la llar més acollidor. Gràcies al sistema PTC ceràmic, aconsegueix major eficiència i una dispersió òptima i uniforme de la calor. Amb el calefactor Atacama, tindràs sempre la temperatura perfecta allà on tu […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de Taurus!

Vols aconseguir dos mantes elèctriques Comfort Therm OB-01 de la marca Taurus? Sofà, peli i manta no és el mateix que sofà, peli i manta elèctrica. La cosa canvia, oi? Gaudeix d'una manta agradable i calentita aquests dies de fred i descobreix uns dels veritables plaers de la vida. Veuràs que estirar-se al llit o al […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos radiadors PR2 de Taurus!

Vols aconseguir dos radiadors PR2 de la marca Taurus? Amb el radiador de quars PR2 escalfa petites estades fàcilment. Disposa de dues intensitats de calor, 600W a encendre un dels tubs, i 1200W en encendre els dos, perquè puguis regular la intensitat a les teves necessitats. Què cal fer? - Seguir-nos a @meteopirineus - Etiquetar la persona […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,

Sorteig de dos forfets d’esquí nòrdic per un dia durant la temporada 2019-2020!

Vols aconseguir dos forfets d'esquí nòrdic d'un dia per a 2 persones vàlids durant tota la temporada 2019-2020 per part de l'empresa Tot Nòrdic? La Mancomunitat de Municipis per a la promoció de l’esquí nòrdic, és l’ens que engloba la totalitat de les estacions d’esquí nòrdic de Catalunya,  té com a principals objectius promocionar i dinamitzar […]

Per saber-ne més »
La Seu d’Urgell,
Tradueix »