SORTEIG

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Sorteig

PROPER SORTEIG

Guanya una de les tres polseres FLOCS de Raimon Joies!

Per potar un trosset de la nostre muntanya sempre a sobre!

Sorteig de productes de la formatgeria Cal Majuba (Alt Urgell)!

Vols ser l'afortunat/da de poder tastar i gaudir els productes que trobem en l'imatge de la formatgeria Cal Majuba? Avui us portem aquest sorteig tan especial i amb molt bon gust de boca! Parlem doncs, de la formatgeria Cal Majuba, aquesta empresa familiar aposta per la producció làctica i l’elaboració de derivats làctics d'ovella de forma […]

Per saber-ne més »
Alt Urgell,

Sorteig d’una activitat espeleo a la Pobla de Segur! ESPECTACULAR!

Vols ser l'afortunat/da de poder gaudir d'una activitat d'espeleo (nivell iniciació) pròxim a la Pobla de Segur per Espeleo Trekking Guiado? Amb la María, podràs gaudir d'una activitat guiada de mitja jornada, descobrint una preciosa cavitat horitzontal de nivell iniciació. Necessitaràs ganes de gaudir de l'activitat i molta energia! T'apuntes? Què cal fer? - Seguir-nos […]

Per saber-ne més »
Pallars Jussà,

Sorteig d’un dorsal per participar a la Skyrace Comapedrosa 2020!

Vols aconseguir un dorsal per participar a la cursa Skyrace Comapedrosa 2020? La cursa més internacional del territori andorrà! La prova, amb sortida i arribada a Arinsal, es disputarà el 20 de juliol i tornarà a ser puntuable per al circuit mundial. A més, en aquest 2020 la Sky Comapedrosa recupera l'etiqueta de cursa Super Sky, amb puntuació doble […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Sorteig de 2 guies i 2 mapes del Pirineu per l’Editorial Alpina!

Aconsegueix un lot de productes d'edicions Alpina per gaudir del Pirineu durant l'estiu!Editorial Alpina son pioners en l'elaboració de cartografia i publicacions de caràcter excursionista i de muntanya. Des de fa més de setanta anys estan obstinats en el procés minuciós i precís que implica la realització de mapes i guies, fidels al compromís amb […]

Per saber-ne més »
Tradueix »