MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

Matxicots 2021 (18 i 19 de setembre)

Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l'Orri, un any més se celebrarà la Rialp Matxicots, arribant enguany a la que serà la 11a edició. Una edició per consolidar una de les carreres referents del trail running nacional, amb l'objectiu de fer gaudir […]

Per saber-ne més »
Pallars Sobirà,

Ultra Pirineu 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Ultra Pirineu no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La ULTRA PIRINEU 2020 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »