MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

Andorra Ultra Trail Vallnord 2020 (7-12 juliol)

Andorra Ultra Trail Vallnord us volem oferir la possibilitat d'admirar Andorra des dels seus cims més alts. Recorrereu el Parc natural comunal valls del Comapedrosa i el de la vall de Sorteny, passareu per la vall del Madriu Perafita Claror,declarada patrimoni mundial de la Unesco, acariciareu els 3.000 m d'altitud en un entorn purament mineral. L'esdeveniment us farà viure […]

Per saber-ne més »
Andorra,

BUFF EPIC TRAIL 2020

La BUFF EPIC TRAIL Vall de Boí es una cursa que transcórrer gairebé exclusivament per camins de muntanya al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici. Se celebrarà entre els dies 9-12 de juliol del 2020. Les curses cobriran diferents distàncies, 12k, 26k, 42k, 68k i KV. Els quatre primers recorreguts inclouen […]

Per saber-ne més »
Alta Ribagorça,

Skyrace Compedrosa 2020

La Skyrace® Comapedrosa seguirà sent Copa del Món i a l'edició del 2020 promet ser un festival de l’Skyrunning®, ja que una altre vegada comptarà amb la participació dels millors corredors del moment. Es celebrarà el 26 de juliol del 2020! La prova consta de dos llargues pujades en un terreny molt tècnic d’alta muntanya. La primera […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Matxicots 2020 (12 – 13 setembre)

Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de Pallars i el massís de l'Orri, un any més se celebrarà la Rialp Matxicots, arribant enguany a la que serà la 9a edició. Una edició per consolidar una de les carreres referents del trail running nacional, amb l'objectiu de fer gaudir […]

Per saber-ne més »
Pallars Sobirà,

Ultra Pirineu 2020

La ULTRA PIRINEU 2020 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un desnivell positiu de 6.200m que transcorren pel marc incomparable del Parc Natural del Cadí Moixeró, amb sortida i arribada a Bagà (Barcelona). Se celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre de el 2020. Us oferirem la primera previsió el dilluns […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »