MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

BUFF EPIC TRAIL 2020

La BUFF EPIC TRAIL Vall de Boí es una cursa que transcórrer gairebé exclusivament per camins de muntanya al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici. Se celebrarà entre els dies 9-12 de juliol del 2020. Les curses cobriran diferents distàncies, 12k, 26k, 42k, 68k i KV. Els quatre primers recorreguts inclouen […]

Per saber-ne més »
Alta Ribagorça,

Andorra Ultra Trail Vallnord 2020 (7-12 juliol)

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Andorra Ultra Trial Vallnord no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! Andorra Ultra Trail Vallnord us volem oferir la possibilitat d'admirar Andorra des dels […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Skyrace Compedrosa 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de la Skyrace Comapedrosa no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La Skyrace® Comapedrosa seguirà sent Copa del Món i a l'edició del 2020 promet ser un […]

Per saber-ne més »
Andorra,

Matxicots 2020 (12 – 13 setembre)

Lamentant-ho molt, aquesta edició de la Rialp Matxicots no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de […]

Per saber-ne més »
Pallars Sobirà,

Ultra Pirineu 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Ultra Pirineu no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La ULTRA PIRINEU 2020 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »