MUNTANYA

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Curses MeteoPirineus

PROPERA CURSA

SALDES X-TRAIL

Us presentem la SALDES Xtrail, que es realitzarà al poble de Saldes, als peus de la imponent PEDRAFORCA, és un paradís ideal per la pràctica del Trail Running Enguany s'ha completat l’esdeveniment amb una 4ª distància que es farà el diumenge. Podràs escollir entre participar 1 dia , dissabte o diumenge, o aprofitar el cap […]

Per saber-ne més »
Berguedà,

Matxicots 2020 (12 – 13 setembre)

Lamentant-ho molt, aquesta edició de la Rialp Matxicots no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! Entre els imponents pics de la zona Sud del Pallars Sobirà, el Montsent de […]

Per saber-ne més »
Pallars Sobirà,

Ultra Pirineu 2020

Lamentant-ho molt, aquesta edició de l'Ultra Pirineu no és podrà dur a terme degut a les normatives pel Covid-19. Ens sap molt greu, però no dubtem que amb la gran organització l'any 2021 serà una edició molt i molt especial! La ULTRA PIRINEU 2020 és una prova d'Ultra distància, amb 94km de distància i un […]

Per saber-ne més »
Berguedà,
Tradueix »