ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 24 al 28 de desembre – Anticicló, amb baixada de temperatura

Previsió esquí alpí del 24 al 28 de desembre – Anticicló, amb baixada de temperatura

MeteoPirinencs, continuarem uns dies més amb aquest tossut anticicló del desembre, però no tot són males notícies per la neu! La temperatura a partir del dia 26 anirà baixant i tornarem a tenir glaçades durant les hores nocturnes!

Més a llarg termini, pels vols de cap d’any, alguns mapes comencen a indicar la possibilitat d’arribada de nevades! 

El temps a Vallter 2000 per aquests dies continuarà sent estable, càlid el 24 i 25 i més fred a mesura que avanci la setmana. 

A la Vall de Núria els pròxims dies tindrem sol, núvols prims i cap complicació en l’estat del temps. Caloreta per l’època fins Nadal i baixada de temperatura al llarg de la setmana. 

La Molina continuarà durant els pròxims dies amb domini del sol, núvols prims i ambient càlid el dia 24 i Nadal, començant una progresiva baixada de temperatura a partir del 26. Dies 27 i 28 més freds.

Espot continuarà dues jornades més amb estabilitat i calor per l’època. A partir de Sant Esteve, continuarà l’estabilitat, però l’ambient es tornarà cada cop més fred.

La situació del temps per aquesta situació pallaresa és de continuació del temps estable. Presència majoritària del sol, calor el 24 i 25 i més fred durant els pròxims dies.

Butlletí estacions Alpí de FGC

Tradueix »