PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 24, 25 i 26 de desembre – Nadal 2018 càlid

Dilluns 24: Encetem els dies festius amb continuació del domini del sol, núvols alts i la temperatura serà alta o molt alta per l’època de l’any.. En algunes contrades del Prepirineu i Pirineu es podran fregar els 18ºC! Escandalós..

Dimarts 25: Nadal sense canvis, amb sol i temperatura encara alta, tot i que baixarà algun grau respecte el dia 24! Ambient al migdia càlid i amb acusada inversió tèrmica, més fred en hores nocturnes en zones baixes de la vall. 

Dimarts 26: Sant Esteve amb continuació de l’estabilitat. Sol, núvols prims però ja amb temperatures uns pocs graus més baixa que al Nadal. 

Tendència pels pròxims dies: La temperatura anirà baixant amb el pas dels dies amb valor més normalitzats, i hivernals a partir del 28-29. Continua l’estabilitat, tot i que alguns mapes comencen a intuir entre els últims dies de l’any i inicis del 2019, l’arribada de masses d’aire molt més fredes i possiblement més inestabilitat… Esperem que si!

Bon Nadal amics!!

Albert de Gràcia

Sembla que el tió aquest any no ens portarà un ambient gaire nadalenc, més aviat massa càlid, tot i que si ens porta alguns mapes que comencen a intuir que després de la calorada de Nadal, el fred s’anirà fent present amb el pas dels dies i fins i tot en finalitzar l’any, podria arribar algun primer canvi… L’haurem de picar ben fort!

Tradueix »