PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 4 al 6 de gener – Fi de l’anticicló? Possible onada de fred i nevades a la vista!

Divendres 4: Jornada un cop més dominada pel sol, alguns núvols prims o lenticulars (possible sortida i porta de sol vermella!) i temperatura freda, tret en zones on el fogony faci disparar la temperatura!! (Sort, la Seu, Bagà, Sant Llorenç de Morunys..). Vent del nord moderat en zones altes i humitats molt baixes.

Dissabte 5: Cavalcada de reis sense complicacions, amb domini del sol, vent en zones altes, fogony en algunes valls i temperatures fresques. Demaneu neu als reis!

Diumenge 6: Dia de reis tranquil, domini del sol, potser alguns núvols de vents i temperatura freda de nit i agradable al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: A partir del dimarts dia 8, sembla que els mapes comencen a indicar una entrada d’aire del nord que ens portarà aire molt fred que es troba ara mateix al nord-est d’Europa. La possible formació o no d’una borrasca a la mediterrània, condicionarà l’abundància de neu al vessant nord del Pirineu i si arriba o no a la resta de la serralada. El que sembla força segur, és que la temperatura serà gèlida!

Vinga, a fer la carta dels reis demanant que marxi l’anticicló i arribi la neu!

Albert de Gràcia

Doncs els canvis que fa dies que anem dient que podrien (CONDICIONAL) arribar passats reis, sembla que comencen a materialitzar-se i tot sembla indiciar que les peces es col·loquen bé per rebre a partir del dia 8 una onada de fred intensa i nevades (ja veurem com d’abundants), que semblen força segures al vessant nord del Pirineu. En tot cas falta encara gairebé una setmana i ho haurem d’anar seguint! Mireu l’animació a sota, quina bona pinta!!

De moment continuem amb aquest ambient fred, fortes glaçades a les valls i cap de setmana de reis una mica més càlid al migdia. Continuarà el vent del nord i el fogony a les valls clàssiques!

Tradueix »