PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 9 al 10 de gener – Ja està aquí l’aire gèlid!

Ja tenim l’entrada d’aire molt fred! Ho notarem i molt, donat que venim d’aquest ambient tan poc hivernal! Dijous la temperatura serà de cru hivern!

Neu, una mica més del que anuncien la majoria de mitjans, això sí, únicament al vessant nord del Pirineu, deixant entre els 10 i 20cm en aquest sector, i malauradament sense nevades a la resta de la serralada! Us deixem amb el mapa de gruixos de neu previstos fins dijous!

Dimecres 9: Ja tindrem valors ben freds tota la jornada i anirà baixant més amb el pas de les hores. Nevades febles al vessant nord, més domini del sol sense neu en el conjunt del vessant sud i Prepirineu i ventades fortes del nord. Cota de neu baixant a totes les cotes.

Dijous 10: Continua la nevada feble al vessant nord del Pirineu, cel variable a la resta de la serralada sense neu i temperatures gèlides! Dia per no sortir a alta muntanya.

Tendència pels pròxims dies: Continuen les opcions de veure nevar durant el cap de setmana al vessant nord del Pirineu, extrem que haurem d’anar confirmant. La temperatura a partir de final de setmana, es comença a recuperar i ja no tindrem l’ambient gèlid de dijous.

A gaudir de l’hivern!

Albert de Gràcia

Tradueix »