PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió del 18 al 20 de gener – Després de moltes setmanes, veurem nevar al vessant sud i sumaran força neu al vessant nord!

Tot i que semblava que no arribaria mai, per fi ja ha nevat avui novament al vessant nord i aquest vespre en zones del Ripollès, Cerdanya i Berguedà!

Aquests és l’aperitiu! Dissabte tarda i la matinada de diumenge tindrem una nevadeta feble afectant gran part del Pirineu i Prepirineu i esperem nevades més significatives la setmana vinent! Dimarts força abundants i en cartera més situacions interessants que apunten al Pirineu!

Divendres 18: Després de les nevades de les darreres hores al vessant nord del Pirineu i Pirineu oriental, la jornada serà força tranquil·la. Domini del sol amb presència de força núvols, més abundants especialment al vessant nord (Vall d’Aran, nord del Pallars, d’Andorra i Capcir) i a la tarda, quan podrà caure 4 flocs. Ambient força fred i vent intens del nord especialment al matí.

Dissabte 19: Començarem el dia amb presència de sol, però ràpidament amb el pas de les hores els núvols s’aniran fent més compactes i a partir de la tarda s’iniciaran ruixats de neu poc importants al Pirineu occidental. Al llarg de la nit les nevades febles s’estendran per TOT (majoria) del Pirineu i Prepirineu. Cota de neu entorn dels 1000m. Vent del nord amb ratxes moderades en cotes altes.

Diumenge 20: Després de la nevada feble de la matinada, força extensa per tot el Pirineu i Prepirineu, el matí tindrem domini de les clarianes al Pirineu occidental i encara els últims ruixats de neu al Pirineu oriental. Moltes més clarianes a la tarda. Al vessant nord continuarà nevant feblement tota la jornada. Ambient ben fred i cota de neu baixant fins els 800m. Ventades fortes del nord!!

Tendència pels pròxims dies: Dilluns tindrem nevada entre feble i moderada al vessant nord del Pirineu i arribant a altres indrets de l’Alt Pirineu. Ara per ara no pinten la llevantada de dies enrere, però igualment dimarts tarda ens passarà un front força actiu que portarà neu a tot el Pirineu i a gairebé totes les cotes, i podrien continuar a gran part de la serralada fins dijous!! Esperem que sí!!

Bon cap de setmana de nevadeta!!! Esperem amb ganes les possibles nevades més abundants de la pròxima setmana!

No us perdeu les previs per esquí alpí esquí nòrdic i Skimo al Pirineu! 

Albert de Gràcia

Font https://es.snow-forecast.com/maps/static/pyrenees/next3days/snow de neu acumulada entre dijous 17 i dissabte 19
Tradueix »