ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 19 i 20 de gener – Arriba la neu!!

MeteoPirinencs, per fi arriben nevades! De moment no es preveu una gran nevada, però sí que entre dissabte a la tarda i diumenge ja tindrem la primera nevada força estesa pel Pirineu que serà més abundant a la zona occidental! I portes obertes la setmana vinent a més nevades, la nevada de dimarts fa mooolt bona pinta!

Dissabte 19: El temps a Vallter 2000 vindrà marcat per les grans clarianes fins al migdia, quan el cel es començarà a tapar més i fins i tot a la tarda tindrem alguns ruixats de neu dèbils en aquesta zona. Ambient ben fred!

Diumenge 20: Ara per ara sembla que tindrem nevada feble fins al migdia! Jornada emboirada, però per fi, un dia per esquiar sota la neu! Neu a totes les cotes de l’estació i ambient ben fred. Vent del nord guanyant força amb el pas de les hores.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 19: El temps a la Vall de Núria vindrà dominat per l’augment de la nuvolositat amb el pas de les hores. Ja fora d’horari d’obertura de l’estació tindrem alguns ruixats de neu a qualsevol cota de l’estació.

Diumenge 20: Durant la matinada tindrem nevada feble i encara hi haurà possibilitat d’alguns ruixats de neu durant el matí. A la tarda obertura de més clarianes i vent guanyant intensitat del nord. Ambient ben fred. 

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 19: El temps a la Molina estarà dominat per les clarianes al matí, però amb el pas de les hores el cel anirà quedant cada cop més cobert. Al vespre algunes nevades febles! Ambient fred.

Diumenge 20: Després de les febles nevades de la matinada, el matí serà més estable, amb risc baix de precipitacions i obertura de més clarianes. Ambient ben fred i vent cada cop més intens del nord. 

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 19: El temps a Espot estarà força núvol tota la jornada, però en especial a partir del migdia quan tindrem les primeres nevades febles, que es faran més genèriques durant la tarda. 

Diumenge 20: Dia fred després de les febles nevades de la matinada. Durant tota la jornada tindrem nevada feble al vessant nord del Pirineu, que difícilment afectarà l’estació. En tot cas, cel força cobert, alguna volva portada pel vent, que serà força destacable.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 19: El temps a Port Ainé estarà dominat per l’augment dels núvols durant el matí i per alguna primera volva de neu durant les primeres hores de la tarda. Ambient fred.

Diumenge 20: Després de la nevada feble de la nit i matinada, tindrem un matí ja sense precipitacions, ja que quedaran més restringides al vessant nord del Pirineu. Ambient molt fred i vent que s’intensificarà especialment a partir del migdia. 

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del 19 i 20 de gener – Arriba la neu!!

Tradueix »