ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 26 i 27 de gener – Bon tou de neu nova!

MeteoPirinencs, s’han complert les previsions i les estacions d’alpí del Pirineu presenten un aspecte espectacular! Neu abundant, arbres blancs.. En definitiva, una autèntica postal!
I el cap de setmana es presenta força estable fins a la tarda de diumenge, així doncs, un cap de setmana 100% recomanable per anar a pistes!

Dissabte 26: El temps estarà dominat per una jornada tranquil·la, dominada pel sol, vents moderats (res a veure amb dijous!) i sense risc de precipitacions. Temperatura fredota, però agradable amb presència del sol. 

Diumenge 27: Fins a mig matí domini del sol, augmentant els núvols ràpidament i a partir de primeres hores de la tarda tindrem les primeres nevades, que es faran més abundants durant el vespre. Ambient fred. Neu a totes les cotes de l’estació!

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 26: El dia estarà dominat pel sol a la vall de Núria, una mica de vent del nord i temperatura freda però agradable per la presència del sol. 

Diumenge 27: Podrem aprofitar bé el matí amb temps tranquil i amb domini del sol, a partir del migdia i primeres hores de la tarda, tindrem els primers ruixats de neu que seran més intensos a mesura que avancin les hores! Així doncs, nova nevada a la vista!

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 26: Jornada amb domini del sol, neu pols i vent moderat del nord, però no intens. Bones condicions per l’esquí! 

Diumenge 27: Bona part de la jornada tindrem temps força estable, tot i que al migdia ja tindrem cel més tapadot i durant la tarda podran arribar els primers ruixats de neu, que seran més forts i continuats entrat el vespre. 

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 26: Jornada amb alguna resta de núvol matiner, tot i que el sol s’anirà imposant. Vent moderat del nord. Fred, però agradable amb el sol.

Diumenge 27: Fins a mig matí temps estable. A partir de llavors, ràpid augment dels núvols i primeres nevades al migdia, que es farà més intensa durant la tarda! Fins dilluns tindrem una nova situació de neu abundant a Espot!

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 26: Jornada estable, amb domini del sol, neu fresca i vent molt més encalmat que dies enrere! Bona jornada d’esquí! 

Diumenge 27: Començarà el dia amb sol, però amb el pas de les hores els núvols s’aniran fent més abundants i a primeres hores de la tarda ja podran començar els primers ruixats de neu, que es faran més intensos amb el pas de les hores, així doncs, més neu a la vista!

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del 26 i 27 de gener – Bon tou de neu nova!

Tradueix »