NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic pel 26 i 27 de gener – Per fi tenim un bon tou de neu!

Ha costat d’arribar, però quan ho ha fet, ha estat ben generosa!
La nevada del dimecres ha deixat uns bons tous de neu a totes les estacions de nòrdic catalanes, deixant registres a moltes de les estacions superiors als 60cm de neu nova!
La millor notícia per assegurar unes quantes setmanes de neu de qualitat i amb perspectives de moltes més nevades!

Dissabte 26: El temps estarà dominat per una jornada tranquil·la, dominada pel sol, vents moderats i sense risc de precipitacions. Temperatura fredota, però agradable amb presència del sol. 

Diumenge 27: Fins a mig matí domini del sol, augmentant els núvols ràpidament i a partir del migdia amb les primeres nevades, que es faran més abundants durant la tarda. Ambient fred. Neu a totes les cotes de l’estació!

Dissabte 26: Després dels 60cm de neu nova de dimecres a les cotes altes de l’estació, la jornada serà dominada pel sol, vent moderat del nord i ambient agradable pel sol tot i la fresca.

Diumenge 27: Iniciarem el dia amb sol, es començarà a tapar durant el final del matí i a primeres hores de la tarda poden començar les primeres nevades, que s’aniran generalitzant amb el pas de les hores. 

Dissabte 26: El dia estarà dominat pel sol, una mica de vent del nord i temperatura freda però agradable per la presència del sol. 

Diumenge 27: Podrem aprofitar bé el matí amb temps tranquil i amb domini del sol, a partir del migdia i primeres hores de la tarda, tindrem els primers ruixats de neu que seran més intensos a mesura que avancin les hores!

Dissabte 26: Jornada estable, amb domini del sol, neu fresca i vent molt més encalmat que dies enrere! Bona jornada d’esquí! 

Diumenge 27: Començarà el dia amb sol, però amb el pas de les hores els núvols s’aniran fent més abundants i a primeres hores de la tarda ja podran començar els primers ruixats de neu, que es faran més intensos amb el pas de les hores, així doncs, més neu a la vista!

Dissabte 26: Jornada amb domini del sol, neu pols i vent moderat del nord, però no intens. Bones condicions per l’esquí! 

Diumenge 27: Bona part de la jornada tindrem temps força estable, tot i que al migdia ja tindrem cel més tapadot i durant la tarda podran arribar els primers ruixats de neu.

 

Dissabte 26: Jornada amb alguna resta de núvol matiner, tot i que el sol s’anirà imposant. Vent moderat del nord. Fred.

Diumenge 27: Fins a mig matí temps estable. A partir de llavors, ràpid augment dels núvols i primeres nevades al migdia, que es farà més intensa durant la tarda. 

Estació tancada actualment a l’activitat d’esquí nòrdic.

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »