PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 4 i 5 de febrer – Menys moviment, però no tranquil al 100%!

Bufff, quins dies hem tingut de méteo excitant!! Nevades molt abundants i generals, ventades violentes, registres de temperatura gèlida.. Moviment del bo que sembla que ens deixa per uns dies, tot i que l’estabilitat tampoc serà completa i tindrem al llarg de la setmana el pas d’alguns fronts que anirà portant noves precipitacions.

Matins molt freds, especialment a les valls, però en general temperatura que s’enfila amb força i donem la benvinguda a temperatures més suaus, especialment al migdia.

Dilluns 4: A poc a poc el vent anirà perdent força i bufarà en general amb ratxes moderades. S’acaben les ventades tan violentes del nord i el torb.
Domini del sol en el conjunt del Pirineu, amb alguns núvols al vessant nord, que es faran abundants en aquesta zona a partir del vespre. Alguna primera nevada a la Vall d’Aran a la nit. A la resta, no s’esperen nevades. Cota de neu 1500. 
Temperatura molt freda durant la matinada arreu, però en ascens a alta muntanya durant el dia. Més caloreta en general a tot arreu al migdia.

Dimarts 5: Nevada al nord! Durant bona part de la jornada nevara, i maco, al vessant nord del Pirineu! Vall d’Aran, sector Parc Nacional Aigüestortes, nord de la vall d’Àneu, Cardós i Ferrera, extrem nord d’Andorra i zones pròximes. Això sí, cota de neu entorn dels 1700m.

A la resta cel variable, amb domini de les clarianes i sense precipitacions.

Temperatura poc freda. Vent de mestral, amb ratxes moderades en zones altes.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i part de dijous temps estable, domini del sol i poc fred. Dijous vespre i matí divendres alguns ruixats. Cap de setmana podria ser estable!

PRECAUCIÓ amb el perill d’allaus! Consulteu el butlletí!

VOLEM LES VOSTRES FOTOS #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra info és vital per nosaltres!

Albert de Gràcia

 

Font https://meteoexploration.com de neu acumulada dimarts 5 de febrer 2019
Tradueix »