PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 8 al 10 de febrer – Petita primavera. Frontet diumenge!

Després del front desgastat de dijous al vespre, arriba un cap de setmana força estable i amb temperatures molt agradables!

Diumenge però, un front no molt actiu, ens portarà alguns ruixats durant la tarda i que obrirà la porta a una nevadeta dilluns al vessant nord i Pirineu axial i una notable baixada de temperatura generalitzada!

Divendres 8:  Alguns ruixats força anecdòtics durant la matinada, especialment al vessant nord del Pirineu, amb cota de neu entorn dels 1000m. Força núvols bona part de la jornada, amb algunes clarianes al migdia, però sense precipitacions. Temperatura poc freda, tot i que la poca presència de sol, farà que no s’enfili tant com dies enrere.

Dissabte 9: Jornada amb força núvols alts i mitjans, que no deixaran el cel tapat del tot, però si força apagadot. Tampoc s’esperen precipitacions. Ambient suau, força primaveral al migdia.

Diumenge 10: Continuarà el cel força cobert al matí i a la tarda els núvols seran més gruixuts i podran donar algunes precipitacions més aviat febles i centrades al Pirineu axial (zona de més alta muntanya). Al llarg de la tarda la temperatura anirà baixant i també la cota de neu, fins als 1200m a últimes hores. 

Tendència pels pròxims dies: Dilluns nevadeta al vessant nord i a partir de dimarts i bona part de la setmana, anticicló i temperatures que tornaran a enfilar-se!

VOLEM LES VOSTRES FOTOS #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra info és vital per nosaltres!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »