PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 13 i 14 de febrer – Primavera al 100%

Continua el temps primaveral i sembla què es mantindrà tot el que resta de setmana amb nosaltres i fins i tot, amb temperatures més enfilades entre dijous i el cap de setmana, amb valors que en alguns punts del Prepirineu fregaran els 20ºC!

Com sempre que fa “caloreta i sol” al febrer començarem a escoltar els comentaris que ja ha acabat l’hivern, etcetc! Recordeu que falta molta corda i que l’hivern al Pirineu és LLARG! I com passa cada any les nevades més fortes es donen entre finals de febrer i març, i segons els mapes tot apunta que la cosa anirà per aquí! Haurem d’estar atents!

 

Dimecres 13: Sol com a únic protagonista al Pirineu i Prepirineu. Cel ben blau i com a molt 4 núvols prims. 
Calor de primavera, amb valors elevats per l’època de l’any i especialment al migdia. Vent encalmat.

Dijous 14: Continua el sol com a únic protagonista i amb temperatura que podrà pujar algun grau més respecte dimecres

Tendència pels pròxims dies: La resta de la setmana completament estable, amb domini del sol i potser alguns núvols prims arribant diumenge al tard. Podria ser que una primera borrasca a inicis de la setmana vinent, ens fes el salt per pocs quilòmetres, però en tot cas, sembla que tornaríem a obrir la porta a noves situacions de nevades! Ho seguirem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »