PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 15 al 17 de febrer – Primavera al 100%

Doncs res a comentar! Sol com a protagonista i potser algun primer núvol alt diumenge, i altres de baixos al Prepirineu i Pirineu oriental amb l’entrada de vents més humits d’origen marítim, però que no han de comportar precipitacions durant el cap de setmana!

Tornem a repetir el missatge de dimecres!! Com sempre que fa “caloreta i sol” al febrer començarem a escoltar els comentaris que ja ha acabat l’hivern, etcetc! Recordeu que falta molta corda i que l’hivern al Pirineu és LLARG! I com passa cada any les nevades més fortes es donen entre finals de febrer i març, i segons els mapes tot apunta que la cosa anirà per aquí! Haurem d’estar atents!

 

Divendres 15 i dissabte 16: Sol com a únic protagonista al Pirineu i Prepirineu. Cel ben blau i com a molt 4 núvols prims. 
Calor de primavera, amb valors elevats per l’època de l’any i especialment al migdia. Vent encalmat.

Diumenge 17 Continua el sol però amb més núvols de tipus prims i potser a últimes hores, alguns de baixos al Prepirineu i Pirineu més oriental. Continuaran les temperatures altes!

Tendència pels pròxims dies: Dilluns possible front descafeïnat, i resta de la pròxima setmana amb potser més núvols i una mica més d’inestabilitat, tot i que no es veu cap gran canvi! Ho anirem seguint!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »