PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 25 i 26 de febrer – Continua l’anticicló i la temperatura força disparada

Mireu el mapa anterior!

On tornarem a tenir els màxims de calor Europeu per tercer cop aquesta temporada d’hivern en alçada a escala europea?? Al Pirineu! Prfff

Costarà fer marxar aquesta bombolla càlida, i de moment després d’un dilluns i dimarts amb sol i caloreta similar a la de diumenge, dimecres tindrem el segon pic de calor d’aquesta “calorada” que hem patit aquests darrers dies.

Esperem que després (com indiquen alguns mapes a més llarg termini) ens compensin bones situacions de nevades i fredorades.

 

Dilluns 25: Sol com a únic protagonista al Pirineu i Prepirineu.  
Un altre dia més, migdia amb ambient de primavera, amb valors elevats per l’època de l’any. Vent encalmat.

Dimarts 26: El sol serà l’amo i senyor del cel del Pirineu. Puja una mica més la temperatura respecte a dilluns.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres temperatura que tocarà sostre amb valors un cop més superior als 20ºC a moltes zones baixes del Pirineu i ambient completament primaveral. Dijous brusca caiguda de la temperatura, especialment a zones altes, tot i que continuarà el sol. La temperatura més normalitzada a finals de setmana i de moment, poques opcions de canvis al llarg de la setmana.

Sembla que tindrem un primer front moderadament actiu cap al dilluns 4 – dimarts 5! Falta encara massa, ho anirem seguint!

Tornem a insistir… sovint les calorades d’hivern fora del normal són precedides de bons temporals de neu.. Serà així enguany???? Ho anirem seguint!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »