PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 27 i 28 de febrer – Records de calor?

Males notícies… Continuem amb aquesta ratxa càlida i demà tornem a tenir un altre pic molt important de calor i és possible que fins i tot batrem algun rècord de calor en un mes de febrer.. Malauradament cada any anem superant records de calors i ben pocs de fred.

La bona notícia, els canvis que es comencen a insinuar ja durant la setmana vinent, quan les borrasques apuntarien directament al Pirineu i sembla que tindrem novament nevades i temperatures que seran fredes i típiques per l’època de l’any!

 

Dimecres 27: Com no, tindrem un dia més sol, sol i més sol!   
Temperatures d’abril o inicis de maig, possiblement alguns racons del Pirineu i Prepirineu demà podran batre algun rècord de calor en un mes de febrer.. Escandalós. Vent encalmat.

Dijous 28: El sol quedarà enteranyinat per núvols alts, però en cap cas esperem precipitacions.
Temperatura alta per l’època de l’any, tot i que baixarà un pèl respecte a dimecres. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres jornada similar a dijous, amb núvols prims i sense complicacions. Cap de setmana amb cel tapadot però sense precipitacions.

Serà a partir de dilluns quan podria arribar un primer front, que podria (condicional!) obrir la porta a borrasques més potents que podrien fer arribar bones nevades entre dijous i l’altre cap de setmana i amb temperatura que baixaria en picat. Esperem que sí,

ESTEM FARTS DE CALOR I ANTICICLÓ!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »