PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 6 i 7 de març – Ja tenim aquí la nevada!! UE UE UE

Per fi després de dies i dies i dies i dies de sol sol sol i més sol, anunciem l’arribada d’un bon front! Ja vam dir diumenge que no esperem un super temporal de neu, però si anunciem una nevada maca!

El petit problema, la cota de neu alta de demà dimecres! A partir de la nit i dijous, la cota cau i arribarà a baixar dels 1000m, així doncs, retorn de la neu també al fons de moltes valls del Pirineu! De l’estiuet a l’hivern!

 

Dimecres 6: Dia molt cobert, amb plugims durant el matí a la Ribagorça, Pallars i val d’Aran, i potser ALt Urgell i Solsonès, de neu per sobre dels 2100m. A la tarda les precipitacions s’aniran generalitzant per tot el Pirineu, sent moderades al Pirineu occidental i més febles a la resta.
En general registres entre els 10 i 30mm al Pirineu occidental i entre els 5 i 15 a la resta. Neu a cotes altes!
Ambient poc fred. Vent fort del SW.

Dijous 7: Durant la matinada continuaran les nevades a gran part del Pirineu. Petita treva al matí, per tornar les nevades especialment entre el migdia i la nit, a gran part del Pirineu i i més esporàdicament al Prepirineu. La cota de neu baixarà fins a estar entorn dels 1000m! Ambient d’hivern i vent de mestral moderat, amb ratxes més fortes a alta muntanya.
S’esperen gruixos de neu nova entre els 5 (Prepirineu) i 25cm (Zones Pirineu Axial). 

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana més estable, amb força núvols però sense precipitacions, o en tot cas, les primeres pluges i nevades a cotes altes, que podrien arribar a últimes hores de diumenge, preludi de les noves nevades que esperem per la pròxima setmana! Podrien ser abundant i a cotes molt baixes!!! HO SEGUIREM!!

QUE COMENCI LA FESTA!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »