PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 8 al 10 de març – Treva de cap de setmana, esperant noves nevades!

Després de les nevades, cap de setmana de treva per gaudir de la nova neu caiguda!

Molts núvols però poques precipitacions, a l’espera d’una pròxima setmana que apunta ben freda i amb possibles nevades generals i potser, abundants!

 

Divendres 8: Algunes nevades durant la matinada. Restes de núvols matiners, però amb presència de les clarianes que seran les protagonistes bona part de la jornada! Temperatura una mica més alta que dijous i vent de mestral més encalmat.

Dissabte 9: Molts núvols però sense precipitacions, o en tot cas, alguna gota durant la nit a la vall d’Aran i zones pròximes. Poca cosa. Ambient més càlid.

Diumenge 10: Continuarà el cel força cobert, però no serà fins a últimes hores quan puguem tenir els primers ruixats, que començaran en forma de pluja a cotes molt altes. En general però, jornada estable.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns i bona part de la setmana vinent, amb ambient fred i nevades, ja veurem com d’importants!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »