ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 9 i 10 de març – Neu nova i cap de setmana estable!

MeteoPirinencs! No passa sovint! Ha nevat i tindrem una treva que coincidirà amb el cap de setmana, abans de les noves nevades de dilluns! Aprofitem un bon cap de setmana de neu i temps estable per gaudir de les nostres estacions!

Dissabte 9: Tot i que tindrem força núvols, el temps serà estable i no haurem de patir per precipitacions. Ambient fred al matí i més agradable al migdia. 

Diumenge 10: Força tapat a primeres hores, amb obertures de clarianes al migdia i novament més cobert a la tarda, quan podria arribar alguna volva de neu. Ambient fresc i vent guanyant força a la tarda.

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 9: Jornada gris, amb molts núvols però sense precipitacions, o en tot cas, 4 flocs a la nit. Mestral.

Diumenge 10: Jornada amb poques estones de sol, però sense nevades o en tot cas, arribant a últimes hores de la tarda. Fresca i vent guanyant força a la tarda.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 9: Cel tapadot però sense precipitacions! Ambient fresc i vent de mestral fins al migdia moderat!

Diumenge 10: Continuarà el cel gris, algunes clarianes durant el matí i més cobert a la tarda, esperant nevades a partir de la nit. Ambient fresc i vent del mestral a la tarda guanyant força.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 9: Cel tapat gran part del dia, especialment a la tarda, quan no es descarta alguna precipitació feble, ja de cara al vespre. Poca cosa. Fresca

Diumenge 10: Continuarà el cel gris, amb algunes clarianes al matí i tarda més coberta, amb arribada de les primeres nevades en fer-se fosc. Ambient fresc.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 9: Cel cobert bona part de la jornada, però sense precipitacions. Ambient fresc i vent fins al migdia, moderat de mestral. 

Diumenge 10: Novament molts núvols i sense precipitacions, esperan l’arribada de nevades a partir d’últimes hores del dia. Ambient fresc. Vent guanyant força a la tarda.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del 9 i 10 de març – Neu nova i cap de setmana estable!

Tradueix »