PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 11 i 12 de març – Setmana més moguda!

El tossut anticicló fa uns dies semblava que marxava atlàntic endins i ens obria la porta a temps molt més mogut! Els mapes actuals però, el deixen més a prop nostre i per tant, el temps no serà tan mogut com pintava.

Tot i això, el temps d’aquesta setmana serà més mogut que el de les darreres setmanes primaverals i tindrem l’arribada de dos frontets dilluns matinada i dimecres-dijous del NW (afectaran bàsicament al vessant nord del Pirineu) i un de més potent per finalitzar la setmana amb una nevada que podria ser més generalitzada i abundant!

Les temperatures seran per fi, més normalitzades per l’època de l’any!

 

Dilluns 11: Cel variable al matí, després d’alguns ruixats que es podran presentar durant la matinada. Amb el pas de les hores les grans clarianes es faran més presents. Temperatura força més baixa que diumenge, amb ambient més hivernal. Vent de mestral moderat, especialment en zones altes.

Dimarts 12: Matí amb domini del sol a gran part del Pirineu. A la tarda els núvols s’aniran fent més abundants i quedarà cobert a últimes hores a la Vall d’Aran. No s’esperen precipitacions. Temperatura més freda al matí, però una mica més càlida que dilluns al migdia. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i dijous nevarà amb ganes al vessant nord del Pirineu i la cota de neu es desplomarà a totes les cotes! Torna l’hivern després de molts dies primaverals! A la resta del Pirineu podrà nevar una mica entre la nit de dimecres i el matí de dijous, tot i que el gran protagonista serà el fort vent del nord i l’ambient més fred.
Divendres i dissabte més estable, esperant un front ben actiu entre la tarda de diumenge i dilluns, ho anirem seguint!

BONA SETMANA!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

 

Tradueix »