PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 13 i 14 de març – Arriben nevades!!

Ja tenim aquí el frontet!! Més actiu que el de dilluns matinada i que ens portarà ruixats generalitzats a la matinada i una nevada més abundant en zones del Pirineu axial i vessant nord, amb gruixos de neu nova entre els 10cm i 15cm! Ambient d’hivern i ventades de mestral!

Una nova primavera entre divendres i bona part del cap de setmana, esperant un canvi de temps més important entre diumenge vespre i dilluns! I potser una setmana vinent amb algunes opcions de llevants.. Bones tendències (esperem però, que aquestes siguin reals, que porten tot l’hivern els mapes donant nevades a una setmana, que mai arriben!)

 

Dimecres 13: Durant la matinada passa el front, que donarà ruixats a bona part del Pirineu i Prepirineu. Poca cosa en general, tret del pirineu més axial (zones dels cims més alts) i vessant nord del Pirineu, on podrà nevar la resta de la jornada!
Temperatura en clar descens, amb temperatura molt més hivernal i cota de neu que es situarà entorn dels 1000m!
Gran protagonista també el fort vent de mestral, amb ratxes fortes i torb a zones altes.

Dijous 14: A la Vall d’Aran i zones pròximes tindrem força núvols al matí i fins al migdia encara podrem tenir algun ruixat poc important de neu a uns 800m. A la resta del Pirineu les clarianes seran les protagonistes i no s’esperen precipitacions.
Temperatura freda d’hivern i vent de mestra fort, però perdent força amb el pas de les hores.

Tendència pels pròxims dies: Divendres, dissabte i part de diumenge amb una nova i contundent pujada de temperatura i amb domini del sol! La primavera ens estima aquest hivern..
A partir de diumenge al vespre podrà arribar un front força actiu, que dilluns quedaria estancat a sobre del Pirineu i durant la resta de la setmana podrien venir situacions de llevant.. Com sempre aquestes situacions mooolt complicades de predir amb tants dies vista, tot i que la tendència pinta força bé!

En tot cas portem gran part de l’hivern amb bones tendències i ja hem vist els resultats.. 3 mesos de sol i ambient primaveral i 3 setmanes de festa! Esperem que compensi aquest març!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »