PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 15 al 17 de març – De la primavera avançada a l’hivern!

Els mapes esperançadors de principis de setmana per la setmana vinent amb possibles llevants, tornen a esvair-se (un cop més..) i sincerament, les opcions a tenir alguna alegria torna a ser baixa.

Cap de setmana que tornarà a ser de plena primavera! Sol i temperatures càlides! Això sí, el front de diumenge a la tarda, farà caure en picat les temperatures a partir de llavors, amb nevades al vessant nord i ambient d’hivern per començar la pròxima setmana! 

Així doncs, temps de final de primavera dissabte a l’hivern diumenge a la nit, i atents als mapes per si finalment aquest final d’hivern ens regala alegries, que ja tocaria!

 

Divendres 15: Molt poca cosa a comentar.. Domini del sol general i sense precipitacions. Ambient fred a primeres hores i caloreta que s’imposarà al migdia.

Dissabte 16: Nova jornada de sol, potser algun núvol prim a la tarda, però sense precipitacions. Migdia molt càlid per l’època de l’any, amb temperatura de final de primavera. Vent suau al matí, més fort en zones altes a la tarda del SW.

Diumenge 17: El matí serà tranquil arreu, amb domini del sol, núvols prims i sense complicacions. Al migdia quedarà cobert a la Vall d’Aran, nord del Pallars i d’Andorra, on podrà començar a nevar o ploure. A la tarda s’estendran les precipitacions per altres racons del Pirineu Axial (zones de més alta muntanya) i difícilment tindrem precipitacions a la resta del Pirineu, com a molt algun ruixat passatger. A la nit, ruixats al Ripollès.
La cota de neu es desplomarà al llarg del dia molt ràpidament. Dels 1700 al migdia, fins a qualsevol cota (500m) a la nit. 
Temperatura que també caurà en picat durant la tarda i nit, tot i que l’ambient serà càlid fins al migdia en alguns sectors! Vent fortet de mestral al tard.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns tindrem nevada al vessant nord a totes les cotes i més sol a la resta, amb ambient d’hivern. La resta de la setmana atents dels mapes.. Les situacions de llevant són de molt mal predir.. Ara per ara, probabilitat baixa de rebre alegries en forma de nevada abundant al Pirineu, però estarem expectants! 

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »