ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 16 i 17 de març – Un altre cap de setmana estable!

MeteoPirinencs! Feia anys que no teníem una ratxa de caps de setmana amb temps tan estable! On està allò de sempre fa “mal temps” el cap de setmana?? hehe
Novament gran part del cap de setmana de sol i temperatura primaveral, esperant un front que retornarà l’hivern a últimes hores de diumenge!

Dissabte 16: Dia de sol, amb temps estable i sense precipitacions. Ambient molt agradable al migdia. Vent a la tarda del sud-oest.

Diumenge 17: Sol i alguns núvols prims a primeres hores, i més cobert a la tarda, quan podria arribar alguna volva de neu ja a últimes hores. Ambient càlid fins al migdia, però baixant fort la temperatura a partir de llavors. 

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 16: Presencia del sol i sense precipitacions. Caloreta al migdia. Vent a la tarda del sud-oest.

Diumenge 17: Sol i alguns núvols al matí i més núvols a la tarda, quan podria arribar alguna volva de neu ja a últimes hores. Ambient càlid fins al migdia, però baixant fort la temperatura a partir de llavors. 

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 16: Jornada de sol, temperatura primaveral i una mica de vent en zones altes del SW a la tarda.

Diumenge 17: Matí amb temps similar al de dissabte, però amb temperatura que baixarà fort i alguns núvols més a la tarda i nit.

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 16: Presencia del sol i sense precipitacions. Caloreta al migdia. Vent a la tarda del sud-oest.

Diumenge 17: Sol i núvols prims al matí i més cobert a la tarda, quan podrem tenir alguns ruixats de neu que seran més probables a últime hores del dia. Ambient càlid fins al migdia, però baixant fort la temperatura a partir de llavors. 

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 16: Sol i sense complicacions pel que fa al temps. Caloreta al migdia. Vent a la tarda del sud-oest.

Diumenge 17: Sol i cel enteranyinat al matí i més núvols a la tarda, quan podria arribar alguna volva de neu ja a últimes hores. Ambient càlid fins al migdia, però baixant fort la temperatura a patir de llavors. 

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del 16 i 17 de març – Un altre cap de setmana estable!

Tradueix »