PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 18 i 19 de març – Hola hivern, hola refredats!

En aquests moments ja ens afecta el front, que està fent baixar en picat la temperatura a molts indrets del Pirineu! Passem d’ambient de final de primavera a l’hivern!

Encara tenim valors superiors als 20ºC en algunes valls del vessant sud del Pirineu i al vessant nord amb prou feines s’arriben als 10ºC! Demà i fins dimecres, l’ambient serà d’hivern, amb ambient fred, vent del nord i nevades al vessant nord! Així que acomiadem les temperatures altes d’aquests dies.

I pendents com ja fa dies que anem insistint, amb la possibilitat de si finalment ens arriben situacions de llevant o no.. Alguns mapes donen una setmana completament dominada pel sol, altres donen ja alguns ruixats dijous força generals i nevada abundant el pròxim cap de setmana.. Comprem ciris??

 

Dilluns 18: Jornada freda, amb valors màxims de temperatura uns 10 o 14ºC més baixos que els del cap de setmana! Una refrescada de les fortes! 
Nevada, feble al matí i més moderada a la tarda, al vessant nord del Pirineu. Vall d’Aran, nord del Pallars Sobirà i d’Andorra. Cota de neu 800m. A la resta del Pirineu domini del sol, tot i que a la tarda o nit no es descarta que arribin febles nevades a altres indrets del Pirineu, no al Prepirineu.
Vent del nord fort, torb en cotes altes!

Dimarts 19: La nevada moderada continuarà fins al migdia al vessant nord del Pirineu i altres zones properes, amb més estones de sol al Prepirineu. A la tarda les precipitacions es faran més intermitents i febles en aquest sector, i continuarà el domini del sol a la resta del Pirineu.
Ambient fred fred fred! Cota de neu 800m, baixant a la tarda i nit a 500m! Vent del nord encara fort.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres amb moltes estones de sol arreu, fred i vent perdent força.
Dijous comença a pujar una  mica la temperatura i potser amb ruixats de neu a la tarda força generals, divendres possible treva i possible situació de precipitacions pel cap de setmana.. Repetim, uns mapes donen 0 i uns altres una senyora nevada.. NERVIS!!

Recordem que el cap de setmana fem el Caçant la Nevada a Vall de Núria! A veure si tenim una bona sorpresa! hehe

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »