PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 20 i 21 de març – Més i més anticicló

Molt males notícies.. Els pocs escenaris de canvis que s’entreveien com a possibles nevades pel cap de setmana, un cop més s’han esfumat i tornem a tenir per endavant previsió de més i més dies d’anticicló.. Sol, temperatures a partir de divendres novament primaverals i poca cosa més a comentar..

Avui arriba la primavera i ja podem dir que l’hivern ha estat molt dolent al Pirineu! Sort de la nevada de la tardor i de dues setmanetes al final de gener i inici de febrer.. La resta de l’hivern a estat extremadament eixut i molt càlid..

Ara toca patir per la secada forta que tenim a gran part del Pirineu i la manca de neu molt baixa de bona part del vessant sud del Pirineu… Confiem que la primavera sigui plujosa! 

 

Dimecres 20 i dijous 21: Tot i tenir l’anticicló al nostre nord i rebre vents de component de llevant, tindrem massa a prop l’anticicló per  a esperar cap canvi en el temps al Pirineu.. Així doncs, domini del sol, temperatures que es comencen a recuperar al migdia i nit ben fredes!

Tendència pels pròxims dies: Cap de setmana un cop més (i així han estat enguany la majoria) amb temps estable, de sol, ambient més primaveral (no farà la calor del cap de setmana anterior) i poca cosa més a comentar. Tard o d’hora haurà de venir alguna situació interessant.. cada dia que passa, falta menys!

Recordem que el cap de setmana fem el Caçant la Nevada a Vall de Núria! Us esperem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »