PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 22 al 24 de març – Primavera 100%! Solet, algun ruixat i ambient agradable!

Primer cap de setmana de primavera astronòmica, tot i que ja hem portem uns quants de meteorològiques!

Els últims mapes indiquen com a novetat, que tindrem un ingredient més del temps primaveral al Pirineu, creixement de nuvolades que podran arribar a donar algun ruixadet puntual durant les tardes! 

I com les últimes setmanes (o mesos) previsions ben bones de pluges i nevades a una setmana vista.. Però no ens fem il·lusions que ja estem escarmentats que finalment tot queda en res! jeje Això sí, no serà d’estranyar que nevi més aquest any a la primavera que a l’hivern..

 

Divendres 22, dissabte 23 i diumenge 24: Tres dies amb temps similar! Matins amb domini del sol, creixement de nuvolades al migdia i nuvolades a tot el Pirineu i Prepirineu que podran donar algun ruixat (no creiem que encara cap tro). En conjunt poca cosa i força locals.
Cota de neu 2100m.

Temperatura molt agradable però no exageradament alta com l’anterior cap de setmana. Fred matinal i bonansa al migdia.

Vent feble i poc destacable.

Tendència pels pròxims dies: Setmana vinent amb aquesta tendència a alguns ruixats de tarda poc destacables, esperant una possible situació de llevant a finals de setmana! Tornem a insistir, fa setmanes que sempre es veuen coses interessants a uns dies vista i que no acaben arribant, digne d’estudi els models meteorològics d’aquest hivern, un desastre!

Recordem que dissabte fem el Caçant la Nevada a Vall de Núria! Us esperem!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »