PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 25 i 26 de març – Inici de setmana estable!

Continuem com les darreres setmanes.. Previsió d’anticicló i temps primaveral per bona part de la setmana!

Única novetat, els ruixats d’aquesta tarda – nit i matinada en alguns indrets del Pirineu.. La resta de la setmana estable i com a molt, amb alguna tendència a una mica d’inestabilitat a l’acabar la setmana, no està del tot clar encara!

 

Dilluns 25: Després d’alguns ruixats durant la matinada que podran afectar qualsevol zona del Pirineu i Prepirineu de forma dispersa, i la resta de la jornada vindrà marcada per la presència del sol, amb algunes nuvolades de tarda que no haurien de donar ja pluja o neu (cota de neu entorn dels 1500m). Temperatura primaveral, fresca de nit i caloreta al migdia. 

Dimarts 26: Dia de sol, 4 núvols de tarda i sense precipitacions. Temperatura primaveral.

Tendència pels pròxims dies: Setmana força estable, potser amb més nuvolades a final de setmana, que podran donar alguns ruixats durant les tardes, extrem que haurem d’anar confirmant en pròximes previsions!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »