PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 27 i 28 de març – Aires primaverals!

Uns quants dies més de domini del sol, però com sempre amb pastanagues a mitjà termini… Segons mapes actuals, cap de setmana ja amb més núvols i fins i tot diumenge amb algunes precipitacions.. 

Però mapes molt engrescadors per la pròxima setmana, amb temperatura en caiguda lliure i precipitacions (nevades) que podrien ser abundants… Esperem que d’una vegada sigui cert, tenim bona part del Pirineu agonitzant de set!

 

Dimecres 27: Domini del sol a gran part del Pirineu, amb cel ben net i sense nuvolades. El vent anirà perdent força al llarg del dia, sent ja moderat a la tarda.

Dijous 28: Matí de sol a tot el Pirineu. A la tarda algunes nuvolades que no haurien de donar precipitacions. Vent moderat al matí i més feble a la tarda.

Tendència pels pròxims dies: Cap de setmana força més núvol i ja veurem si amb precipitacions de cara a diumenge… Obertura molt probablement d’entrada d’aire fred a mitjans de la setmana vinent, amb arribada d’ambient molt més fred i precipitacions! Esperem que sigui una tendència certa, la sequera al Pirineu és i seria en un futur molt forta, fa setmanes que no plou bé a la majoria de comarques!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »