ALPÍ

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí alpí del 30 i 31 de març – Arriben nevades!

MeteoPirinencs! Feia anys que no teníem una ratxa de caps de setmana amb temps tan estable! On està allò de sempre fa “mal temps” el cap de setmana?? hehe
Novament gran part del cap de setmana de sol i temperatura primaveral, esperant un front que retornarà l’hivern a últimes hores de diumenge!

Dissabte 23: Matí de sol, amb algunes nuvolades de tarda que com a molt donaran 4 gotes.

Diumenge 24: Acomiadem l’anticicló amb l’arribada de precipitacions de neu a partir del migdia! Primer febles i més copiosa a la tarda i nit! No cap gran nevada, però canviarà completament l’aspecte de la zona!

Consulta el comunicat de neu de Vallter 2000

Dissabte 30: Dia de sol al matí i nuvolades de tarda que no haurien de donar precipitacions, o en tot cas, 4 flocs.

Diumenge 31: Després de tantes setmanes sense precipitacions, diumenge a partir del migdia podran arribar nevades a la vall de Núria! Febles al migdia, més intenta a la tarda i nit.

Consulta el comunicat de neu de Vall de Núria

Dissabte 30: Últim dia de sol després de moltes setmanes! Així que jornada estable, amb 4 núvols de tarda. 

Diumenge 31: Per fi arriben nevades! Els núvols es faran presents i a partir del migdia podrien arribar nevades febles, que es faran més copioses a la tarda!

Consulta el comunicat de neu de la Molina

Dissabte 30: Presencia del sol i algunes nuvolades de tarda que podran deixar escapar algun ruixat. Fresca al matí i ambient agradable al migdia. Cota de neu 1800m

Diumenge 31: Matí amb força clarianes i núvols que es faran presents amb el pas de les hores. A la tarda i nit, podria arribar alguna nevada feble.

Consulta el comunicat de neu d’Espot

Dissabte 30: Jornada força estable, amb matí de sol i 4 nuvolades de tarda que no hauria de donar precipitació. Fresca al matí i ambient agradable al migdia.

Diumenge 31: Arriben canvis! La nuvolositat es farà abundant al llarg del matí, i a partir del migdia podrien arribar nevades febles, més moderades a la tarda.

Consulta el comunicat de neu de Port Ainé

Butlletí estacions Alpí de FGC

Previsió esquí alpí del 30 i 31 de març – Arriben nevades!

Tradueix »