PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 3 i 4 d’abril – Tornen les muntanyes blanques! Ratxa de pluja i neu!

Per fi hem entrat en una ratxa humida!! Aquesta tarda segon dia de ruixats, tronades, calamarsades i neu a muntanya!

Demà les precipitacions seran més generals i abundants i la cota de neu es desplomarà fins a les valls a la tarda!! Així que tindrem un canvi radical del paisatge del Pirineu, on el blanc de la neu tornarà després de moltes setmanes i fins i tot a cotes ben baixes! Precaució carreteres!

I pendents de la situació entre divendres i el cap de setmana! Les precipitacions i nevades continuaran sent les protagonistes!

Us proposem un repte!! Feu una foto de les vostres muntanyes del Pirineu d’avui i les compararem amb les del cap de setmana! Puja-la a instagram, facebook o twitter i etiqueta’ns!  Esperem que el canvi de neu sigui radical!

Dimecres 3: Durant la matinada tindrem algunes pluges o nevades febles en forma de ruixat local però que podrà afectar qualsevol indret. Ja al matí els núvols seran abundants i les precipitacions afectaran a tot el Pirineu i Prepirineu i es mantindran abundants fins a primeres hores de la tarda i ja amb més intermitències fins al final de la jornada.

Així doncs, jornada marcada per la pluja i la neu, amb valors entre els 10 i 30mm a gran part de la serralada! Molta atenció la cota de neu!!! La neu baixarà dels 1800m de la matinada, als 1200m al migdia i a la tarda (ja amb precipitacions més locals!) fins als 800m al Pirineu oriental i 500m al Pirineu occidental! Així doncs, arriba la neu a gairebé totes les cotes a la tarda. Ambient força més fred!

Dijous 4: Jornada més tranquil·la de la setmana! Amb domini del sol, algunes nuvolades de tarda, però que no haurien de donar precipitacions o en tot cas, algun ruixat de tarda al Ripollès i Garrotxa. Ambient fred.

Tendència pels pròxims dies: Divendres arriben de nou les pluges i nevades a partir del migdia, i tindrem una tongada de pluges i nevades abundants entre el vespre de divendres i primeres hores de dissabte!
Dissabte clarianes fins al migdia i tarda amb ruixats de neu a gairebé tot el Pirineu. Diumenge matí novament estable, esperant nous ruixats de neu a la tarda! Ho anirem seguint!

I tot sembla indicar que les precipitacions tindran corda durant la pròxima setmana!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »