PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 5, 6 i 7 d’abril – Segon plat de nevades generals i a cotes baixes!

No ens ho podem creure!! Ratxa de pluja i neu!! Com ha canviat el Pirineu amb la nevadeta i la humitat, es respira Pirineu en estat pur!

I continuen les precipitacions! Cap temporal, però si una bona regada i una nevada general entre demà tarda i matinada de dissabte, i després dissabte i diumenge amb temps primaveral, amb solet al matí però amb ruixats força abundants de tarda i amb neu a cotes ben baixes! Suma i sigue!

I no acabaria aquí la cosa! La setmana vinent més temps de primavera, és a dir, situació ben esbojarrada! 

 

 

Recordeu el repte!! Volem la comparativa de la foto de les vostres muntanyes del Pirineu abans de dimecres i les del cap de setmana! Puja-la a instagram, facebook o twitter i etiqueta’ns!  Esperem que el canvi de neu sigui radical!

Divendres 5: Els núvols aniran guanyant terreny ràpidament durant el matí i les pluges s’iniciaran de forma intermitent a mig matí a molts indrets del Pirineu i Prepirineu. En general febles! Ambient boirós. A la tarda i vespre la pluja i la nevada s’intensificarà força i es mantindrà fins a primeres hores del dissabte, sense descartar algun tro!
La cota de neu al matí als 1000m, 1600m al migdia i caiguen a la nit als 1000m.
Vent fort en cotes altes del SW. 

En general s’esperen en el total de l’episodi entre 8-20mm en general i màxims al massís del Port del Compte – Cadí i zona sud del Parc Nacional, entre els 25 i 40mm.

Dissabte 6: Matinada amb precipitacions generals i abundants, que remetran cap a les 7-9 del matí, amb obertura de grans clarianes. No ens refiem!! En qüestió de poques hores les nuvolades creixeran amb molta energia i durant la tarda tindrem ruixats i tronades a gra part del Pirineu, amb ruixats de neu forts que podran arribar a baixar fins als 700m!
Com sempre amb els ruixats de tarda, algunes zones veuran bons patacs d’aigua i neu i altres 4 gotes o res!
Temperatura ben freda! Vent més encalmat.

Diumenge 7: El matí serà molt estable, amb domini del sol, boires a les valls i fresca. A la tarda tornen a créixer grans nuvolades que donaran nous ruixats i tempestes! Sembla que seran més fortes i abundants al Pirineu Oriental i Prepirineu (Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà, Solsonès, sud de l’Alt Urgell i Pallars Jussà), amb possibles calamarsades destacables.
Ambient fred, tot i que una mica més càlid que dissabte per més presència del sol. La cota de neu a uns 1100m.

Tendència pels pròxims dies: La setmana vinent continuaríem amb un temps ben boig, típic de l’abril, amb una mica de tot, pluges, estones de sol, temperatures amunt i avall.. VISCA LA FESTA!!!!!!!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »