NÒRDIC

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió esquí nòrdic pel 6 i 7 d’abril – Retorn de la neu a les estacions de nòrdic!

MeteoPirinencs! Moltes estacions ja han tancat portes, però donades les previsions de nevades abundants durant les pròximes hores, estaran molt pendents per saber si finalment podran obrir o no portes novament! Algunes d’elles tenen intencions, si acaba arribant una bona nevada, d’obrir aquest mateix cap de setmana! Estigueu pendents!

Obert per ús turístic

Obert per ús turístic

Obert per ús turístic

Obert per ús turístic

Obert per ús turístic

 

Dissabte 6: La nevada haurà estat important durant la matinada, però al matí ja tindrem grans clarianes! No durarà gaire, les nuvolades a partir del migdia podran deixar ruixats de neu a la zona. Ambient fred.

Diumenge 7: Matí tranquil, amb domini del sol però ràpid creixement de les nuvolades que a partir del migdia podrà donar algun ruixat o tempesta de neu, que podria ser fort! Ambient fresc.

Obert per ús turístic

Butlletí de neu TOT NÒRDIC

Tradueix »