PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 8 i 9 d’abril – Nou episodi de pluges i nevades… Setmana amb una mica de tot!

Acabem el cap de setmana amb aquest temps ben boig que ens ha dut ruixats, calamarsades i nevades a gran part de la serralada! Quin goig tornen a veure les nostres muntanyes carregades de neu i les valls ben regades!

Comencem una setmana típica d’abril, amb una mica de tot! Tot sembla indicar que dimarts tindrem una nova tongada de pluges i nevades, i la resta de dies, temperatures a la banda baixa, moltes estones de sol i també nuvolades que tornaran a portar neu i pluja, en definitiva, continua l’aixeta oberta uns quants dies més i podria ser, que aquesta sigui la tònica de tot l’abril!

Dilluns 8: Comença la setmana amb un dilluns que estarà dominat per la nuvolositat en el conjunt del Pirineu! Matí amb poques clarianes,  i ambient fred. A la tarda les nuvolades seran més presents i no es descarta algun primer ruixat al Pirineu més occidental (Ribagorça i pallars) i amb el pas de les hores seran més probables i podrien arribar a més indrets. 

Ambient fresc i vent del SW guanyant força!

Dimarts 9: La majoria de mapes indiquen una matinada amb pluges i nevades abundants, afectant moltes zones del Pirineu! Al matí podríem tenir una treva en algunes zones, tot i que tindrem força ruixats a qualsevol sector de la serralada i altres amb més domini de les clarianes. Ruixats i algunes tronades durant la tarda, més probables en zones del Prepirineu. A la vall d’Aran, nord de les valls d’Àneu, Cardós, Àreu i muntanyes fronteres amb França d’Andorra, es mantindran les nevades febles tota la jornada. 
Ambient més fred i novament cota de neu que ses situarà al matí als 1700m i baixarà a la tarda als 1000m. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres més neu especialment al vessant nord del Pirineu, i possiblement la segona meitat de la setmana i el cap de setmana, podria ser estable (amb els mapes actuals!) La primavera però té sempre sorpreses, haurem de seguir les previsions dia a dia!

Fem xarxa de #meteopirineuscatalans!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

Tradueix »